Robaczek_w
Fanka BB :)
Ja bardzo się cieszę, że termin na maj. Synka rodziłam w sierpniu zeszłego roku, jakie w tedy były upały 33 stopnie, straszne .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powiedzcie mi czy macie juz jakieś dolegliwości z wiązane z ciążą? Ja niestety mam niesmak a na dodatek ból głowy i jeszcze jeść nie mogę. ..
to ja wam napiszę śmieszną informację, od mojej sąsiadki. Wracając z przedszkola z córą spotkalałam sąsiadkę , której jakiś już czas nie widziałąm i jak dla mnie bardzo schudła. Więc mówię jej , że wygląda jak patyk.A ona , że chudnie nie bez powodu i ma to trochę wspólnego ze mną. Powiedziała , że jej rodzice się rozwodzą, a jej matka ubzdurała sobie , jest zdradzana . Wiecie z kim ? ze mną . Normalnie oniemiałam. Śmiać mi się chciało , normalnie mnie zamurowało. i sąsiadka stwierdziła , że chyba zrobi konfrontację jej rodziców ze mną. Jeszcze bardziej mnie zamurowało. Przykro mi , że ma taką sytuację , że jej rodzice tak się zachowują, i że jest taka sytuacja. Pocieszyłabym ją jeśli bym umiała i pomogła ale konfrontacja to chyba nie na miejscu
Źle myślisz. Wcale nie 90%. Polska to kraj starzejący się, coraz więcej emerytów i często bez uzębienia jakiegokolwiek. Oni o paście już dawno zapomnieli. Więc nie jest tak źleDzisiaj od pracownika dowiedziałam się że past do zębów używają idioci. On używa szałwia i nie ma problemów z uzębienie - wg niego. Ehhh także ten...jakieś 90% populacji to idioci w tym na to wychodzi ze ja też ;-)
Ja bym zapytała lekarza. Czy szczepionki nie potrzebne jakieś. Ja bym odłożyła wyjazd. Ale to moje subiektywne odczucia bo lubię mieć kontrolę nad tym co się dziejeDziewczyny,
Fajnie czytać, że u Was dobrze Oby tak dalej! U mnie git: węch mam od dwóch lat przytępiony, wiec nic mnie nie rusza, zasypiam wcześnie, budzę sie o świcie, czyli prawie norma, piersi mam mikre, wiec każde powiększenie przyjmuje z zachwytem i chyba zacznę je fotografować!
Mam pytanie do tych, co juz pacholę jedno mają. Latałyście w ciąży? W drugim trymestrze? Na listopad mieliśmy zaplanowane wakacje, hong kong i Filipiny. Długi lot z przesiadka... Odwoływać, kombinować, czy lecieć? Potrzebuje pozytywnej historii, ze sie da lub popukania w czoło.
nie mam takiej historii ale dziś na fb czytałam wpis jednej blogerkiDziewczyny,
Fajnie czytać, że u Was dobrze Oby tak dalej! U mnie git: węch mam od dwóch lat przytępiony, wiec nic mnie nie rusza, zasypiam wcześnie, budzę sie o świcie, czyli prawie norma, piersi mam mikre, wiec każde powiększenie przyjmuje z zachwytem i chyba zacznę je fotografować!
Mam pytanie do tych, co juz pacholę jedno mają. Latałyście w ciąży? W drugim trymestrze? Na listopad mieliśmy zaplanowane wakacje, hong kong i Filipiny. Długi lot z przesiadka... Odwoływać, kombinować, czy lecieć? Potrzebuje pozytywnej historii, ze sie da lub popukania w czoło.
Hej, ja, niestety, nie mam doswiadczenia, ale ponoc 2 trymestr najlepszy na podroze. W poprzedniej ciazy, ktora niestety poronilam, planowalam w 1 trym lot do Stanow - i moja gin kazala mi duzo chodzic podczas lotu i pic, najlepiej sok pomidorowy;-) Doswiadczenie za to mam z trasa, ktora planujecie (HK i Philipines)- cudnie ;-) a co dokladnie planujecie?Dziewczyny,