reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

@kasia0121 za chwilę Miłek kończy 8 msc to może faktycznie biala godzina wyjdzie, chociaż dziasla jakoś mu ostatnio nie dokuczaja. Sudokrem chyba zaczął działać[emoji4], oj tak mąż zadowolony wszystkim się chwali[emoji5]. Mój M o większości moich zamówień nie wie[emoji1], po co mam mu glowe zawracać takimi drobiazgami... Kasia do domku nie, ale do mieszkania wymarzonego, bo do tej pory wynajmowalismy. O ile się uda z kredytem bo z tym to różnie bywa, a ciągnie się to już od początku grudnia. Więc na miesiąc jadę z małym do rodzicow zeby przeczekać. A jak Filip? Ile ma juz ząbków??

Napisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dobrze że sudocrem zaczął działać. Trzymam kciuki żeby bank dał Wam kredyt z jak najniższym oprocentowaniem albo żebyście trafili na promocje typu "weź kredyt a bank go splaci":). Czyli parapetowka przed Wami;)
My nadal mamy dwa zęby i nic na razie nowego nie widać. Choć ewidentnie coś Filipowi dokucza i stawiam na ........ zęby :-) :)

Kasia taka promocja to lepsze niż 6 w totka[emoji3], przydaloby się dzięki[emoji16]. Jak się uda to parapetowka bedzie chyba na tury robiona bo się wszyscy nie zmieszcza[emoji23].

Sama bym chciała żeby jakiś człowiek dobrej woli przelal mi na konto kilka ładnych tysięcy :) A tu tylko ochłapy z macierzyńskiego:-) :)

I to za chwilę te ochlapy się skończą[emoji51]. Za kilka miesięcy bede na utrzymaniu męża, a później szukanie nowej pracy mnie czeka... Nawet myśleć mi się nie chce o tym[emoji15]

Wróciliśmy od lekarza bo ostatnio u Aleksa pojawiła się zaczerwieniona szorstka skóra na plecach jakby zdarta okazało się że to atopowe zapalenie skóry :( dostaliśmy maść,lekarz powiedział, że do 4roku życia może wyrosnąć z tego,ale po tym co czytałam to się martwię.Poprosiłam o skierowanie do okulisty,więc pojedziemy sprawdzić co z tymi kanalikami.

@Madziołek jesteśmy z Wami, biedny Aleks słyszałam że takie zmiany swedza[emoji20]. Oby nie było to męczące dla Aleksa i żeby przeszlo szybciej.

Mamamilka perspektywa poszukiwania nowej pracy mało przyjemna. Nigdy nie lubialam rozmów o pracę i tych całych konkursów. Życzę owocnych poszukiwań.

Madziolek biedny Aleks. Że też coś co chwilę się czepia Małego. Jak nie urok to sraczka. Mam nadzieję że bardzo szybko mu to minie. Może to jednak nie atopowe zapalenie skóry

reklama
Mamamilka perspektywa poszukiwania nowej pracy mało przyjemna. Nigdy nie lubialam rozmów o pracę i tych całych konkursów. Życzę owocnych poszukiwań.

Madziolek biedny Aleks. Że też coś co chwilę się czepia Małego. Jak nie urok to sraczka. Mam nadzieję że bardzo szybko mu to minie. Może to jednak nie atopowe zapalenie skóry
Łudzę się cały czas że to nie to.Pójdziemy do dobrego dermatologa miejmy nadzieję, że to coś innego jednak będziemy musieli z tym poczekać bo zdjęcia nie mamy a plamka znika odkąd zaczęliśmy częściej ją natłuszczać,od wczoraj używamy też specjalnej maści.Do 7 miesiąca nawet raz przeziębiony nie był a teraz wszystko na raz

Do góry