@kasia0121doobrze, że zdiagnozowali od czego boli Cię kręgosłup. Pójdziesz wytniesz i będzie po problemie. U nas mata jeszcze stoi Miłek czasami się pobawi, lezaczki mamy dwa i stoją w koncie. Jak tylko poloze go na chwilę to on się zaraz przekreca na brzuch. Tu mieszkamy do końca miesiąca wiec i tak nie opłaca mi sie teraz nic pakować. U nas jest teraz na tapecie stolik edukacyjny, pianinko, bebo turlaczek, małpka uciekajaca, sortery i wszelkiego rodzaju klocki.
@Madziołek. Za 14 zl[emoji50] no to masz farta[emoji4], ja jakoś nie mam szczęścia do promocji. Zamawialam ubranka dla Miłka ze smyka i była promocja na body z długim rękawem za 30zl 5 szt. Zamówiłam dwa komplety i jakieś tam pierdoly dobralam a kolejnego dnia e mail, ze nie ma bodow na magazynie i same te drobiazgi do mnie ie wysyłają.... Już trzeci raz tak mam u nich[emoji21], złożyłam reklamację, a paczki nie przyjmę od kuriera. Ostatni raz coś od nich zamawiam...
Miłek nauczył się mówić tata i od wczoraj ciagle gada tata tata tata, mój mąż zachwycony[emoji5]. Mama udalo mu się kilka razy ale to tak nie świadomie bardziej, ale co tam i tak jestem z niego bardzo dumna[emoji3]. Wczoraj jak był trochę marudny i krzyczy tata tata to ja do męża no idź syn cie potrzebuje[emoji23]. I tak biegał biedny i się zajmował synkiem no bo przecież tata jest jeden[emoji1]. Wieczorem mial dość i uczył malego mówić mama[emoji23].
Dziewczyny mamy mały problem z pupa[emoji17], Miłek się rozkrecil i w piątek zrobil 2 kupy w sobotę 3[emoji50] wczoraj 2 i dziś rano patrzę a tam znowu kupa[emoji50][emoji50][emoji50]. I wszystkie takie ledwo mieszczące się w pieluszce. My się cieszymy wiadomo ale pupa ma małe odparzenia, sudocrem nie działa jak narazie... Co stosowalyscie przy takim problemie?
Napisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom