reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Jahjahbob ja też ostatnio mam wrażenie, że Miłek nie zajmuje się niczym innym jak wkladaniem wszystkiego do buzi.
Madziolek Kasia bylam wczoraj u dentysty, dostałam antybiotyk bo zrobil sie stan zapalny. Ząb jest zdrowy problem w tym że nie ma miejsca i zrobil się kaptur z dziasla pod którym zebrały się bakterie[emoji20]. I to dzięki nim tak mnie napie.... Szczeka. Podsumowanie antybiotyk mam brać przez tydzień jak bede mogła otworzyć buzie mam zrobić zdjecie i przyjść na wyrwanie tej cholernej ósemki. I powiem Wam że zrobię to z wielką przyjemnoscia, wolę 5 min strachu niż ten bol, bo od niedzieli nie przestało mnie boleć nawet na chwile.

Napisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@mamamiłka nie zazdroszczę :( oby antybiotyk zaczął jak najszybciej działać.Dobrze,że poszłaś do dentysty.
Wczoraj kurier przyniósł nam huśtawkę i zrobiła furorę :D Aleks huśtał się pół godziny

@Kasia boli[emoji20], lekarz powiedział że kolejnego dnia powinnam czuć lekką ulgę od antybiotyku. Oj sypiemy się jak nie wiem co, bardzo dużo po ciazy zmieniło się we mnie.
@madziolek pół godziny[emoji4] super, jaką wybralas hustawke?

Madziolek, aż 30 minut? Tyle to Filip tylko na rękach wytrzyma, no dobra, na rękach to on cały dzień chciałby być noszony:-) :). Zazdroszczę tego, że Aleks tak długo potrafi się zainteresować jedną rzeczą.

Mamamilka ja chyba wolę ból porodowy od bólu zęba. Oby Ci przeszło jak najszybciej. Z tym psuciem się po ciąży coś jest, u mnie zęby, kręgosłup (czekam na zrobienie zdjęcia kręgosłupa) i jeszcze kilka mniejszych dolegliwości. Nie wiem co jest grane, nigdy nic mi nie dolegalo, a teraz czuję się jakby mój organizm odmawiał posłuszeństwa.

Myślę, że dlatego tyle potrafi wytrzymać bo huśtawka jest nowa pewnie za jakiś czas mu się znudzi.Może dzieci nas teraz bardziej potrzebują dlatego wolą być na rękach.
@kasia0121 Oby jak najszybciej dolegliwości przeszły i żeby z kręgosłupem nic poważnego nie było.Trzymam kciuki,daj znać jak już coś będziesz wiedziała

@madziolek huśtawka fajna, jak dostaniemy ten kredyt i pójdziemy na swoje to tez kupie Milkowi[emoji4]
@Kasia ja zdecydowanie też wolę porod[emoji17]. Boli juz mniej na szczęście noc w miarę przespałam, a to już cos. Daj znać co u Ciebie z kregoslupem wyszło... Masakra jednym slowem, już wiem jak się ludzie na starość czuja.
Ja często chowam Miłkowi pare zabawek na kilka dni, a jak potem wyciągam i mu pokazuje to jest szał i zainteresowanie na 5 min[emoji1]. Miłek od 2 dni tak smiesznie zaczął gadać i czasami wychodzi mu nawet mama[emoji16].

@madziolek huśtawka fajna, jak dostaniemy ten kredyt i pójdziemy na swoje to tez kupie Milkowi[emoji4]
@Kasia ja zdecydowanie też wolę porod[emoji17]. Boli juz mniej na szczęście noc w miarę przespałam, a to już cos. Daj znać co u Ciebie z kregoslupem wyszło... Masakra jednym slowem, już wiem jak się ludzie na starość czuja.
Ja często chowam Miłkowi pare zabawek na kilka dni, a jak potem wyciągam i mu pokazuje to jest szał i zainteresowanie na 5 min[emoji1]. Miłek od 2 dni tak smiesznie zaczął gadać i czasami wychodzi mu nawet mama[emoji16].

Ja też tak mam zamiar zrobić z zabawkami tylko cały czas o tym zapominam :D

reklama
Do góry