reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Swięta ....i po świetach....a na wadze 2 kilogramy więcej:( troche sie ciesze ze to swiateczne szalenstwo mamy za sobą bo na nic czasu nie miałam.Dzis zaglądnełam na forum pierwszy raz od 2 tygodni. Widzę ze tu tez cisza zapanowała wiec pewnie tez was świeta pochłoneły.
U nas miedzy czasie wyszły kolejne zęby i mamy ich w sumie 6, dwa na dole i 4 na górze.

Biedronka widzę, że po pierwszym ząbki to potem idzie już szybciej.
U nas święta boleśnie, dobrze, że już po...
Natalka miała żniwo prezentowe :-)
U nas ząbków nadal brak. Co u Was?

Biedronka ja nawet nie wiem ile mam kg na plusie i nie chce wiedzieć ;) jeju już macie 6 zębów? U nas nadal pusto8-). A przy kolejnych zębach też dziecko tak grymasi czy trochę mniej?

Jahjahbob co tam u Was się działo?

My już powoli kończymy katar, całe szczęście nie jest tak uciążliwy jak poprzednim razem. Nadal uczymy się raczkowac, ale jakoś nam to nie wychodzi. Pelzanie mamy opanowane do perfekcji. No i z nowości to Filip coraz dłużej bawi się zabawkami. Siedzi na macie bawiąc się chyba z dobre 40 minut:)

Kasia mój grymasił i ślinił sie chyba przez 3 miesiace zanim wyszedł pierwszy ząb, kolejne poszły ekspresowo. Był taki jeden dzien ze ciagle płakał i to mi dało do myslenia i skłoniło zeby zaglądnąc czy to nie zęby, patrzę a tam 4 nowe na górze. Byłam w szoku ze wszystkie razem wyszły.

Biedronka Ty to teraz będziesz naszym ekspertem od zębów :) . To ja mam jeszcze pytanie: ile czasu minęło od kiedy poczulas w dziasle zęby do momentu wyjścia zęba na powierzchnię?
Filip dopiero teraz ucina sobie drugą drzemkę. Jak to fajnie było jak kiedyś spał trzy czy cztery razy w ciągu dnia. Ehh

reklama
Do góry