reklama
biedronka10
Aktywna w BB
Swięta ....i po świetach....a na wadze 2 kilogramy więcej troche sie ciesze ze to swiateczne szalenstwo mamy za sobą bo na nic czasu nie miałam.Dzis zaglądnełam na forum pierwszy raz od 2 tygodni. Widzę ze tu tez cisza zapanowała wiec pewnie tez was świeta pochłoneły.
U nas miedzy czasie wyszły kolejne zęby i mamy ich w sumie 6, dwa na dole i 4 na górze.
U nas miedzy czasie wyszły kolejne zęby i mamy ich w sumie 6, dwa na dole i 4 na górze.
biedronka10
Aktywna w BB
Tak idzie szybciej, u nas kilka dni po tym jak wyszły dolne jedynki to pojawily sie od razu 4 na górze. Sama byłam zdziwiona ze tak od razu.
biedronka10
Aktywna w BB
Jahjahbob dlaczego świeta boleśnie?
kasia0121
Fanka BB :)
Biedronka ja nawet nie wiem ile mam kg na plusie i nie chce wiedzieć jeju już macie 6 zębów? U nas nadal pusto. A przy kolejnych zębach też dziecko tak grymasi czy trochę mniej?
Jahjahbob co tam u Was się działo?
My już powoli kończymy katar, całe szczęście nie jest tak uciążliwy jak poprzednim razem. Nadal uczymy się raczkowac, ale jakoś nam to nie wychodzi. Pelzanie mamy opanowane do perfekcji. No i z nowości to Filip coraz dłużej bawi się zabawkami. Siedzi na macie bawiąc się chyba z dobre 40 minut
Jahjahbob co tam u Was się działo?
My już powoli kończymy katar, całe szczęście nie jest tak uciążliwy jak poprzednim razem. Nadal uczymy się raczkowac, ale jakoś nam to nie wychodzi. Pelzanie mamy opanowane do perfekcji. No i z nowości to Filip coraz dłużej bawi się zabawkami. Siedzi na macie bawiąc się chyba z dobre 40 minut
biedronka10
Aktywna w BB
Kasia mój grymasił i ślinił sie chyba przez 3 miesiace zanim wyszedł pierwszy ząb, kolejne poszły ekspresowo. Był taki jeden dzien ze ciagle płakał i to mi dało do myslenia i skłoniło zeby zaglądnąc czy to nie zęby, patrzę a tam 4 nowe na górze. Byłam w szoku ze wszystkie razem wyszły.
kasia0121
Fanka BB :)
Biedronka Ty to teraz będziesz naszym ekspertem od zębów . To ja mam jeszcze pytanie: ile czasu minęło od kiedy poczulas w dziasle zęby do momentu wyjścia zęba na powierzchnię?
Filip dopiero teraz ucina sobie drugą drzemkę. Jak to fajnie było jak kiedyś spał trzy czy cztery razy w ciągu dnia. Ehh
Filip dopiero teraz ucina sobie drugą drzemkę. Jak to fajnie było jak kiedyś spał trzy czy cztery razy w ciągu dnia. Ehh
reklama
biedronka10
Aktywna w BB
w przypadku pierwszych zębow to trwało moze 2 tygodnie, a z pozostałymi to nie zauważyłam ze juz wychodzą bo nie spodziewałam sie ich tak szybko.