reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Witajcie :)
ale tu miło u Was :)
termin mam na 19 maj :)
po ostatnich wydarzeniach boję się początków ciąży ale cóż trzeba wytrwać w niepewności :))))

reklama
Jagi - to niezbyt ciekawie.. mogłoby przejsc zanim zlecą antybiotyk :( w sumie to już ostateczność. Powrotu do zdrowia, szybkiego.

Paula, a który tydzien?:)

Napisane na SM-J500F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie w robocie wszyscy chorzy.. Az boje sie tam chodzic.

Dzisiaj sprawdzalam bete 5158 ;) licze ze na usg w srode cos zobacze !!! Aaaa juz sie nie moge doczekac ;-) zaczynam wierzyc, ze to sie moze udac.. Ale ćśśś :-)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Jagi
1474303619891.png

Napisane na SM-J500F w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1474303619891.png
    1474303619891.png
    63,8 KB · Wyświetleń: 277
A w ndz idziemy na roczek do kosciola.W kosciele zimno.Potem impreza.Ale nie mowie jeszcze niekomu wiec muszę sie ukrywać.U nas pada.Najpierw wirus opryszczki teraz zapalenie oskrzeli.Boziu skonczy sie to?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

7 maja to nasza rocznica ślubu. [emoji173]️ piękna data

Ja chcę kolejnego bliźniaka (znak zodiaku, nie podwójne dzieci [emoji6]).
My jesteśmy bliźnięta (ja i mąż), nasz pierwszy syn również.. Kolejne tez powinno być. [emoji4]

Ale termin mi wypada 4 dni za wcześnie.
Buu

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nasza rocznica to 17 maja :) i ja też bliźniak :)

A ja mam ochotę tylko na słodkie upiekłam dziś sernik i sama zjadłam połowę

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
a ja na słone, ugotowałam dziś pomidorówkę i zjadłam cały garnek :) prawie- cztery talerze...:p

Wrocilam od lekarza i mam zapalenia lewego oskrzela:( przez dwa dni sprobowac *spam*+inhalacje z soli i rumianku.A jak nie przejdzie a raczej nie powiedziala ze sie nie obejdzie to duamax antybiotyk.
Czy ktoras brala ten antybiotyk wciazy?

zrdrowiej!! :* ten antybiotyk bezpieczny w ciąży.

Dziewczyny czekac z antybiotykiem czy odrazu dzialac.Lekarka powiedziala tak,sprobujmy bez do srody ale na jej oko sie nie obedzie bez antybiotyku.Wiec teraz sama nie wiem...

reklama
Shakie12 - u mnie poczatek 4t 5d a u lekarza bylam w czwartek pecherzyk jest tam gdzie trzeba i teraz 29.09 nastepna wizyta od razu dostalam l4 luteine i acard.
Dadzi - ja to samo pomidorowka u mnie jest codziennie plus sok pomidorowy i woda gazowana moj zestaw :))) i zero slodyczy mimo ze uwielbiam hihi
Jagi - ten antybiotyk jest jak najbardziej ja bym już zaczela uzywac zeby jak najszybciej wrocic do zdrowia tym bardziej ze lekarka tez nie pewna ale to tylko moje zdanie :))

Do góry