reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Witajcie :)
ale tu miło u Was :)
termin mam na 19 maj :)
po ostatnich wydarzeniach boję się początków ciąży ale cóż trzeba wytrwać w niepewności :))))

reklama
Jagi - to niezbyt ciekawie.. mogłoby przejsc zanim zlecą antybiotyk :( w sumie to już ostateczność. Powrotu do zdrowia, szybkiego.

Paula, a który tydzien?:)

Napisane na SM-J500F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie w robocie wszyscy chorzy.. Az boje sie tam chodzic.

Dzisiaj sprawdzalam bete 5158 ;) licze ze na usg w srode cos zobacze !!! Aaaa juz sie nie moge doczekac ;-) zaczynam wierzyc, ze to sie moze udac.. Ale ćśśś :-)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Jagi
1474303619891.png

Napisane na SM-J500F w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1474303619891.png
    1474303619891.png
    63,8 KB · Wyświetleń: 274
A w ndz idziemy na roczek do kosciola.W kosciele zimno.Potem impreza.Ale nie mowie jeszcze niekomu wiec muszę sie ukrywać.U nas pada.Najpierw wirus opryszczki teraz zapalenie oskrzeli.Boziu skonczy sie to?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

7 maja to nasza rocznica ślubu. [emoji173]️ piękna data

Ja chcę kolejnego bliźniaka (znak zodiaku, nie podwójne dzieci [emoji6]).
My jesteśmy bliźnięta (ja i mąż), nasz pierwszy syn również.. Kolejne tez powinno być. [emoji4]

Ale termin mi wypada 4 dni za wcześnie.
Buu

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nasza rocznica to 17 maja :) i ja też bliźniak :)

A ja mam ochotę tylko na słodkie upiekłam dziś sernik i sama zjadłam połowę

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
a ja na słone, ugotowałam dziś pomidorówkę i zjadłam cały garnek :) prawie- cztery talerze...:p

Wrocilam od lekarza i mam zapalenia lewego oskrzela:( przez dwa dni sprobowac *spam*+inhalacje z soli i rumianku.A jak nie przejdzie a raczej nie powiedziala ze sie nie obejdzie to duamax antybiotyk.
Czy ktoras brala ten antybiotyk wciazy?

zrdrowiej!! :* ten antybiotyk bezpieczny w ciąży.

Dziewczyny czekac z antybiotykiem czy odrazu dzialac.Lekarka powiedziala tak,sprobujmy bez do srody ale na jej oko sie nie obedzie bez antybiotyku.Wiec teraz sama nie wiem...

reklama
Shakie12 - u mnie poczatek 4t 5d a u lekarza bylam w czwartek pecherzyk jest tam gdzie trzeba i teraz 29.09 nastepna wizyta od razu dostalam l4 luteine i acard.
Dadzi - ja to samo pomidorowka u mnie jest codziennie plus sok pomidorowy i woda gazowana moj zestaw :))) i zero slodyczy mimo ze uwielbiam hihi
Jagi - ten antybiotyk jest jak najbardziej ja bym już zaczela uzywac zeby jak najszybciej wrocic do zdrowia tym bardziej ze lekarka tez nie pewna ale to tylko moje zdanie :))

Do góry