reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

7 maja to nasza rocznica ślubu. [emoji173]️ piękna data

Ja chcę kolejnego bliźniaka (znak zodiaku, nie podwójne dzieci [emoji6]).
My jesteśmy bliźnięta (ja i mąż), nasz pierwszy syn również.. Kolejne tez powinno być. [emoji4]

Ale termin mi wypada 4 dni za wcześnie.
Buu

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Rukmini, a Ty czasem nie przetrzymalas poprzedniego terminu? Moze teraz tez sie uda. Poza tym sprawdź jak NASA pozmienialo znaki zodiaku :p

Z tymi jabłkami to i ja. Jabłka i słodycze, właśnie córce pianki Jojo zjadłam, ale zrobiłyśmy wymiane dostała pudrzaki na pocieszenie. W ogóle apetyt mam coś duży, to nie dobrze bo i tak za dużo waże :laugh2:

Ja mam ochote na sliwki (z Emcia tez tak mialam) i ewentualnie podjadam chrupki kukurydziane. Mam mega mdlosci, mega siusianie, mega piersi i zapachy - mam odruch wymiotny na samo wejscie do lazienki :(

Trzymamy kciuki.
Ja wlasnie wrocilam z wizyty, bylam u innego ginekologa. Powiedziala, ze to dopiero z obliczeń komputera 5 tydzień. Dziwne, bo misiaczke mialam 12.08 czyli wypada 6.
Narazie widac ciałko żółte, w prawidłowym kształcie. Za tydzień bedzie widac juz dzidzie według niej.[emoji7] [emoji7] Poki co wszystko w porządku [emoji4] [emoji4]

Napisane na SM-J500F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wrocilam od lekarza i mam zapalenia lewego oskrzela:( przez dwa dni sprobowac *spam*+inhalacje z soli i rumianku.A jak nie przejdzie a raczej nie powiedziala ze sie nie obejdzie to duamax antybiotyk.
Czy ktoras brala ten antybiotyk wciazy?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry