reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
@Madziołek. I jak? Jeslu zobaczysz, ze odwadnia sie to do lekarza z nim, a jak nie dotrwacie do rana to na SOR. Nie czekaj jakby co. Nie przeciagaj, ze moze bedzie lepiej. To mały szkrab. O odwodnienie tu latwo.

Madziolek i jak po nocy? Poobserwuj synka jeszcze dzisiaj. Trzymamy kciuki żeby wszystko było dobrze.
Jahjahbob ma rację, jeżeli podejrzewasz że synek jest odwodniony to pędź do lekarza. A jak wygląda sytuacja z kupką?

Ciemiączko tak delikatnie wklęsłe może być dlatego że nie jest jeszcze zrosniete.

Nawadniałam go do 2 w nocy,był troszkę odwodniony,spał przy mnie bo musiałam mieć na niego oko.Po jedzeniu już nic się nie działo,kupki nie było,ciemiączko wróciło do poprzedniego stanu.Dzisiaj obudził się z uśmiechem i pełen radości,jak zobaczył,że śpi z mamą to aż krzyknął z radości.

Madziolek cieszę się że wracacie do zdrowia. Może nie podawaj dzisiaj kleiku. No i spróbuj odespać noc. Masz kogoś do pomocy?
Dzisiaj nie odeśpię,malowanie mnie czeka :/ wypiłam kawę i daję radę
@Madziołek. Ciesze sie, ze juz lepiej :-)
Emocje funduja nam nasze Pociechy ostatnio.
U nas dzis srednio xe snem bylo. Podaje jeszcze leki, ale jest lepiej. Tylko mi nic nie mija.
Zdrówka życzę ;)

Jahjahbob to może spróbuj mleko z czosnkiem. Kurcze Ty karmisz to za bardzo nie masz jak się wspomóc lekami. Zdrówka dla Was.

Nasze noce powoli się normują, Filip budzi się raz na jedzenie, a czasami dwa razy. Kiedy my przespimy całą noc?

Halo halo, co tu taka cisza?
Mąż mi wymyślił że teraz będziemy jeść sałatki, więc wczoraj robiłam sałatkę z tuńczyka, następną chce z zupek chińskich. Ja myślałam że on chce takie zdrowe, z sałatą, rukolą, pomidorkami, ale jemu widocznie brakuje pierwiastków chemicznych w organizmie8-)

Madziolek jak tam sytuacja z wymiotami i malowaniem?

Jahjahbob a Wam już przeszło przeziębienie?

reklama
Witam :) My już po malowaniu,dom spakowany do kartonów,Aleks już nie wymiotuje ale katar ma dalej.Oprócz tego kataru to wszystko dobrze idzie.Trochę się zaczynam stresować podróżą mam nadzieję,że prześpi całą,bo ja będę kierowała a mąż będzie z nim z tyłu.Stres podwójny bo pierwszy raz będę jechała z przyczepą.Jak poranek dziewczyny? My się właśnie wzieliśmy za obcinanie paznokci :)

Do góry