reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
@Madziołek. I jak? Jeslu zobaczysz, ze odwadnia sie to do lekarza z nim, a jak nie dotrwacie do rana to na SOR. Nie czekaj jakby co. Nie przeciagaj, ze moze bedzie lepiej. To mały szkrab. O odwodnienie tu latwo.

Madziolek i jak po nocy? Poobserwuj synka jeszcze dzisiaj. Trzymamy kciuki żeby wszystko było dobrze.
Jahjahbob ma rację, jeżeli podejrzewasz że synek jest odwodniony to pędź do lekarza. A jak wygląda sytuacja z kupką?

Ciemiączko tak delikatnie wklęsłe może być dlatego że nie jest jeszcze zrosniete.

Nawadniałam go do 2 w nocy,był troszkę odwodniony,spał przy mnie bo musiałam mieć na niego oko.Po jedzeniu już nic się nie działo,kupki nie było,ciemiączko wróciło do poprzedniego stanu.Dzisiaj obudził się z uśmiechem i pełen radości,jak zobaczył,że śpi z mamą to aż krzyknął z radości.

Madziolek cieszę się że wracacie do zdrowia. Może nie podawaj dzisiaj kleiku. No i spróbuj odespać noc. Masz kogoś do pomocy?
Dzisiaj nie odeśpię,malowanie mnie czeka :/ wypiłam kawę i daję radę
@Madziołek. Ciesze sie, ze juz lepiej :-)
Emocje funduja nam nasze Pociechy ostatnio.
U nas dzis srednio xe snem bylo. Podaje jeszcze leki, ale jest lepiej. Tylko mi nic nie mija.
Zdrówka życzę ;)

Jahjahbob to może spróbuj mleko z czosnkiem. Kurcze Ty karmisz to za bardzo nie masz jak się wspomóc lekami. Zdrówka dla Was.

Nasze noce powoli się normują, Filip budzi się raz na jedzenie, a czasami dwa razy. Kiedy my przespimy całą noc?

Halo halo, co tu taka cisza?
Mąż mi wymyślił że teraz będziemy jeść sałatki, więc wczoraj robiłam sałatkę z tuńczyka, następną chce z zupek chińskich. Ja myślałam że on chce takie zdrowe, z sałatą, rukolą, pomidorkami, ale jemu widocznie brakuje pierwiastków chemicznych w organizmie8-)

Madziolek jak tam sytuacja z wymiotami i malowaniem?

Jahjahbob a Wam już przeszło przeziębienie?

reklama
Witam :) My już po malowaniu,dom spakowany do kartonów,Aleks już nie wymiotuje ale katar ma dalej.Oprócz tego kataru to wszystko dobrze idzie.Trochę się zaczynam stresować podróżą mam nadzieję,że prześpi całą,bo ja będę kierowała a mąż będzie z nim z tyłu.Stres podwójny bo pierwszy raz będę jechała z przyczepą.Jak poranek dziewczyny? My się właśnie wzieliśmy za obcinanie paznokci :)

Do góry