mamamiłka
Fanka BB :)
Na szczescie nic nie stoi w tym oczku tylko ta ropa... Bede obserwowac.Jak jest zatkany to i lezka i sol fizjologiczna stoi w tym oczku
Napisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na szczescie nic nie stoi w tym oczku tylko ta ropa... Bede obserwowac.Jak jest zatkany to i lezka i sol fizjologiczna stoi w tym oczku
mamamiłka duzo sily! :-) widac silny skurcz go musial zlapac skoro tak to wygladalo. Moja Natka czasem tez ma takie dni, czasem jedna kupa i ulga, a czasem jedna kupa dopiero rozpoczyna proces odgazowania brzuszka. Spokojnie, jeszcze troszke, ja tak sobie powtarzam, gdy jiz sil brak.
U nas tez dzis malo snu, od 5 usmiechy i zaczepia ia, pote okolo 7 tez gódzinne odgazowanie, potem usmiechy i zabawianie, a teraz karmimy sie.
Moje piersi ostatnie kilka dni postanawiaja wybuchnac chyba. Mimo, ze karmie to tak sie napelniaja, ze zaeaz bede obdzielac na sniadanie mlekiem Natalke i meza zeby poczuc ulge,
Biedne te wasze dzieciaczki z tymi oczkami, mak nie zatkany kanalk to ropiejace oczko. Biedne slodziaki.
My jutro idziemy na szczepienie, oj juz sie boje...
U nas dzis deszcz i burze, ze spaceru nici, pozostaje nam werandowanie w bujaczku na balkonie. Bedziem werandowac zatem. Wczoraj wieczorem bujaczek na balkonie zaliczony przez 1,5 godziny i tez styknie :-)