reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Madziolek moze i masz racje ze tak dusi w sobie. Trzymam kciuki zeby temperatura sie nie podnosila.

My wracamy ze szpitala wlasnie, maly ma zapalenie spojowek dali antybiotyk i po 2 dniach ma byc juz poprawa. Tak mi cisnienie lekarz podniosl w poz ze glowa mala, on nas nie przyjmie bo nie ma czasu ma jeszcze pacjentow. Wiec musielismy jechac na sor a tam szybko i z podejsciem czlowieka a nie karierowicza. Ale jak widac sa ludzie i taborety, brak slow.

Napisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom

Madziolek moze i masz racje ze tak dusi w sobie. Trzymam kciuki zeby temperatura sie nie podnosila.

My wracamy ze szpitala wlasnie, maly ma zapalenie spojowek dali antybiotyk i po 2 dniach ma byc juz poprawa. Tak mi cisnienie lekarz podniosl w poz ze glowa mala, on nas nie przyjmie bo nie ma czasu ma jeszcze pacjentow. Wiec musielismy jechac na sor a tam szybko i z podejsciem czlowieka a nie karierowicza. Ale jak widac sa ludzie i taborety, brak slow.

Zdrówka dla maluszka.Ja właśnie wróciłam z apteki,kupiłam na wszelki wypadek Paracetamol Hasco miejmy nadzieję,że nie będzie potrzebny.

No to się porobiło z maluszkami. Że też jakaś cholera musi się przyczepić.
Madziolek nie wiem gdzie można zamówić te krople ale gdzieś wyczytałam ze ich polskim odpowiednikiem jest Bobotic. Może któraś z dziewczyn coś się w tym temacie?

reklama

No to tak jak u nas bylo sumiennie podawaj kropelki i będzie dobrze my mieliśmy ten kanalik jeszcze przytkany wiec dodatkowo jeszcze masowaliśmy. Będzie dobrze
Gdzie zamawiacie Sab Simplex.Dzisiaj mamy kumulację gorączki z kolkami :(
Niekoniecznie musi byc to kumulacja kolki moja mala po szczepieniu wieczorkiem miała okolo 40 min płaczu nie do utulenia czytałam ze niektóre dzieci tak reagują życzę Wam spokojnej nocy...

Do góry