reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Dziewczyny dzisiaj nic nie zjadłam, wypiłam tylko łyk soku. Jak myslicie, zglosic sie w poniedzialek do szpitala lub lekarza?
Ciagle mdlosci, odruchy wymiotne, nie moge nic jesc

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Macie rację, trzeba cieszyć się macierzyństwem.
Dziewczyny dzisiaj nic nie zjadłam, wypiłam tylko łyk soku. Jak myslicie, zglosic sie w poniedzialek do szpitala lub lekarza?
Ciagle mdlosci, odruchy wymiotne, nie moge nic jesc

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
W pierwszej ciąży tez tak miałam dosłownie nic nie mogłam jeść. Jednak to nie było dobre wyjście jak opuszczalam posiłki było jeszcze gorzej. Jadłam choćby chleb z masłem, sama sobie piekłam ;)pomogło choć męczyłam się miesiąc ;)

Tez jestem tego zdania aby jeść chociaż trochę. Chrupki kukurydziane nieźle wchodzą. Teraz nadchodzi wieczór, zgaga, senność i mdłości. Mam nadzieje ze to przespie i jutro będzie trochę lepiej. A że tak powiem cycki to mam obolałe tak ze nie przypadkiem jak się o coś otre to aż mnie wykrzywia. No nic w pn usg trzymajcie kciuki aby było wszystko ok. I co, dobranoc? Bo ostatnio chodzę z kurami spać ; -)

Tez jestem tego zdania aby jeść chociaż trochę. Chrupki kukurydziane nieźle wchodzą. Teraz nadchodzi wieczór, zgaga, senność i mdłości. Mam nadzieje ze to przespie i jutro będzie trochę lepiej. A że tak powiem cycki to mam obolałe tak ze nie przypadkiem jak się o coś otre to aż mnie wykrzywia. No nic w pn usg trzymajcie kciuki aby było wszystko ok. I co, dobranoc? Bo ostatnio chodzę z kurami spać ; -)
Dobrej nocy:)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Jak nie jesz to pij przynajmniej, sproboj mimo wszystko cos zjesc. Bidulka:( ja też jakiejs rewelacji z jedzeniem nie mam, jak zjem za duzo to boli mnie brzuch I mi nie dobrze, czasami mi nie dobrze z glodu ale np nie mam na nic ochoty...
Tez chodze spac z kurami...

witam nowe mamy

Klaudyna alez Ci współczuję;/

My dzisiaj na radzie po sklepach bo może by to wykańczanie mieszkania w końcu zbliżało się ku końcowi:p I zmiana pogody bo źle mi leżeć źle mi siedzieć źle mi stać sama nie wiem co mi się chce tylko jeść chyba:):p Musi sporo urosnę jak Wy nic nie możecie jeść buahha

reklama
hello z rana ;)
U mnie cala noc przespana :) Ale rano jak brałam mleko z lodówki to musiałam szybko lecieć do wc....jakbym miała coś w żołądku to by wyleciało...:/ No więc tak zaczęłam poranek...:p
Zjadłam sucharka i piję kawusię ;)
Pinky sky ja mam różnie z tym jedzeniem...raz jem raz nie jem. Na pewno nie mogę jeść dużo na raz bo potem boli mnie brzuch.
Ostatnio chodzą za mną frytki z keczupem, muszę sobie takie zrobić, domowe, pieczone :) mniam, mniam
Chyba jestem głodna :p

Do góry