reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe mamy 2017

Dziewczyny dzisiaj nic nie zjadłam, wypiłam tylko łyk soku. Jak myslicie, zglosic sie w poniedzialek do szpitala lub lekarza?
Ciagle mdlosci, odruchy wymiotne, nie moge nic jesc

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Macie rację, trzeba cieszyć się macierzyństwem.
Dziewczyny dzisiaj nic nie zjadłam, wypiłam tylko łyk soku. Jak myslicie, zglosic sie w poniedzialek do szpitala lub lekarza?
Ciagle mdlosci, odruchy wymiotne, nie moge nic jesc

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
W pierwszej ciąży tez tak miałam dosłownie nic nie mogłam jeść. Jednak to nie było dobre wyjście jak opuszczalam posiłki było jeszcze gorzej. Jadłam choćby chleb z masłem, sama sobie piekłam ;)pomogło choć męczyłam się miesiąc ;)

Tez jestem tego zdania aby jeść chociaż trochę. Chrupki kukurydziane nieźle wchodzą. Teraz nadchodzi wieczór, zgaga, senność i mdłości. Mam nadzieje ze to przespie i jutro będzie trochę lepiej. A że tak powiem cycki to mam obolałe tak ze nie przypadkiem jak się o coś otre to aż mnie wykrzywia. No nic w pn usg trzymajcie kciuki aby było wszystko ok. I co, dobranoc? Bo ostatnio chodzę z kurami spać ; -)

Tez jestem tego zdania aby jeść chociaż trochę. Chrupki kukurydziane nieźle wchodzą. Teraz nadchodzi wieczór, zgaga, senność i mdłości. Mam nadzieje ze to przespie i jutro będzie trochę lepiej. A że tak powiem cycki to mam obolałe tak ze nie przypadkiem jak się o coś otre to aż mnie wykrzywia. No nic w pn usg trzymajcie kciuki aby było wszystko ok. I co, dobranoc? Bo ostatnio chodzę z kurami spać ; -)
Dobrej nocy:)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Jak nie jesz to pij przynajmniej, sproboj mimo wszystko cos zjesc. Bidulka:( ja też jakiejs rewelacji z jedzeniem nie mam, jak zjem za duzo to boli mnie brzuch I mi nie dobrze, czasami mi nie dobrze z glodu ale np nie mam na nic ochoty...
Tez chodze spac z kurami...

witam nowe mamy

Klaudyna alez Ci współczuję;/

My dzisiaj na radzie po sklepach bo może by to wykańczanie mieszkania w końcu zbliżało się ku końcowi:p I zmiana pogody bo źle mi leżeć źle mi siedzieć źle mi stać sama nie wiem co mi się chce tylko jeść chyba:):p Musi sporo urosnę jak Wy nic nie możecie jeść buahha

reklama
hello z rana ;)
U mnie cala noc przespana :) Ale rano jak brałam mleko z lodówki to musiałam szybko lecieć do wc....jakbym miała coś w żołądku to by wyleciało...:/ No więc tak zaczęłam poranek...:p
Zjadłam sucharka i piję kawusię ;)
Pinky sky ja mam różnie z tym jedzeniem...raz jem raz nie jem. Na pewno nie mogę jeść dużo na raz bo potem boli mnie brzuch.
Ostatnio chodzą za mną frytki z keczupem, muszę sobie takie zrobić, domowe, pieczone :) mniam, mniam
Chyba jestem głodna :p

Do góry