reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

coś czuję, ze i ja będę brała 3xdziennie. Kurde, mimo niskiego progesteronu dziś czuję się fatalnie....uhhhh
Jeszcze nie wiem gdzie są moje zdjęcia do dokumentów aaaaa a nie mogą być inne, bo już wysłałam do legitymacji i muszą być identyczne...fuck. Leżały na regale, a teraz nie ma!!!!

reklama
[QU"dadzi, post: 14348822, member: 167037"]hejo :)
Ja też wyprawiłam dzieci do szkoły i przedszkola. Rano odpychała mnie lodówka, jej zapachy...uhhhh
a tak to jest ok. Martwię się trochę tym poziomem progesteronu, ale staram się być dobrej myśli.
Jagi ty bierzesz Dupka, ile razy dziennie? badałaś poziom progesteronu?
pinky sky- ja teraz zaczynam uczelnie ;) kolejne studia :p dzisiaj jadę zwieść papiery i pewnie kolejny weekend zjazd...[/QUOTE]
Ja właśnie z powodu ciąży musiałam zrezygnować ze studiów. :( kuźwa, plany były wielkie i takie piękne :(( praktyk , niezbednych w tym kierunku, nie byłabym w stanie zaliczyć. :(

ja mam 47,68 przy normie 35-141

ja z praktykami nie mam problemu, pracuje w przedszkolu, ale jak robiła oligofrenopedagogikę to faktycznie praktyki to kłopot. Musiałam je robić w przedszkolu ale specjalnym...

Ja akurat mam tylko i wyłącznie szpital. To nie przejdzie. :(
Glupia sprawa. Do tego miałam lecieć wczoraj paralotnią. Kasę przelać 10.09. a dzień wcześniej wyszły dwie kreski. Instruktor mówił, że w tak wczesnej ciąży mogę lecieć, o ile dobrze się czuję. No i, nie czuję się tak. Non stop mam mdłości. Wczoraj wymioty dalej niż moglam patrzeć. Wszystko ma ochydny zapach. Ech... :(( Mnie to nie napawa radością. :(

reklama
Do góry