reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Super Olo! A tak się spytam, na golasa bo goraco? Ja mam chustę elastyczną i poce się w niej jak dziki osioł. Przez to w te upały wogóle nie wyszliśmy z chustą na dwór.

reklama
Super Olo! A tak się spytam, na golasa bo goraco? Ja mam chustę elastyczną i poce się w niej jak dziki osioł. Przez to w te upały wogóle nie wyszliśmy z chustą na dwór.
Na golasa, bo ja tak po domu chodzę, bo nie chce mi się za każdym razem jak wywalam cycka ściągać bluzki :D a ciepło w domu i tak, więc mamy dwa w jednym ;)
Chustę mam bawełnianą z domieszką lnu (40%), więc jest całkiem taka przewiewna.

Zastanawiam się, czy na to wietrzysko z młodą wychodzić.. Mi samej osobiście się nie chce ;)

My dzisiaj siedzimy w domu, też mi się nie chce na ten wiatr wychodzić. Olo, a pokaż jak wygląda ten trądzik u Marysi. U nas też kilka krostek, ale jednago dnia są, drugiego nie- myślałam, że to potówki raczej...

My dzisiaj siedzimy w domu, też mi się nie chce na ten wiatr wychodzić. Olo, a pokaż jak wygląda ten trądzik u Marysi. U nas też kilka krostek, ale jednago dnia są, drugiego nie- myślałam, że to potówki raczej...
Ano tak jak poniżej. Lekarka w sumie nie potwierdziła, że to trądzik. Powiedziała, że wysypka nie ostatnia w jej życiu.

IMG_20170613_112443.jpg

Załączniki

• IMG_20170613_112443.jpg
    IMG_20170613_112443.jpg
    283,7 KB · Wyświetleń: 185
O Matulu.. dużo ma tych krosteczek, biedula :(
U nas tak jak u Maji. Kilka krostek pojawia się i znika. Położna stwierdziła, że to normalne i żeby się nie przejmować, ale u Marysi to faktycznie jakaś wysypka.

Pogoda tak paskudna, że mnie się też nie chce wychodzić, ale Młody zaprotestował i stwierdził, że w domu spał nie będzie, więc wystawiłam go na balkon. Zasnął w momencie :)

Noooo dlatego się tak przestraszyłam. Dziś ją tak wysypało, bo wcześniej było tak jak u Was - pojawiały się pojedyncze i znikały. Ech dobrze, że ją to nie boli..

Olo- my dziś tez pierwsze chustowanie ale u nas piękne słońce i 23 stopnie wiec sprawdzona w terenie. Młody nie obudził się od włożenia do wyjęcia :) marys wyglada na 7 lat na tym zdjęciu.
Majmaj- wyrodne matki to my będziemy dopiero jak nadejdą wakacje [emoji12]starszakom będzie można w tym roku więcej
Jak to gdzie lato? Od paru dni u mnie- piękne lato[emoji295]️

Jemy, śpimy i mija dobry dzień. Boje się nocy..,.

Czy ja się chwaliłam ze moja córka zdobyła złoty medal w turnieju karate tradycyjnym? No to się chwale [emoji1]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hmmm my byliśmy zmuszeni do dwóch spacerów dziś po 3 km każdy .
Wiało, padało a iść trzeba [emoji19] bo nr 1 musiałam zaprowadzić i przeprowadzić że szkoły.
A tak serio to odbebniam 3 spacery dziennie lub 4.
1. Krótki z wózkiem i psem
2. Długi w celach poprawy kondycji
3. Średni po Olka do szkoły

Zdążają nam się 4 spacery kiedy Olka zaprowadzam rano jeszcze do szkoły [emoji2]

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Po średnio udanym dniu nareszcie śpi!!! Niech ten zasrany katar już się skończy! To już tydzień :( Ale Maksa też jeszcze trzyma. Normalnie się o nią boję :(
Moje pierworodne już wyjechało i wraca tylko na chwilę na zakończenie roku, zaraz potem obie najstarsze sztuki wyjeżdżają więc dla mnie czas wakacji to raczej odpoczynek od gotowania i sprzątania!

Do góry