reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Witam,
ja test robiłam w piątek 9.09., a we wtorek już byłam u lekarza, jestem po przejściach- 3 poronienia, ciąża pozamaciczna. teraz głównie leżę, biorę luteinę, fragmin wstrzykuję w brzuch i się modlę i mam nadzieję, że zostanę mamą.
pozdrawiam

reklama
Ja myślałam pozytywnie w zeszłej ciąży i poroniłam, a czułam, byłam pewna, że wszystko będzie dobrze. Nie było.

Teraz staram się zapomnieć, że jestem w ciąży.
Nie robię planów, nie szukam imion. Nie chcę się rozczarować.

I nie mam żadnych objawów ciąży.
Żadnych mdłości, sennosci, niczego.
Nawet piersi mnie nie bolą, ani nie zmieniają wielkości (ale może dlatego, że cały czas karmię piersią).

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nadal nie mam objawów żadnych i mam nadzieję że będzie tak jak najdłużej bo mdłości i inne nie koniecznie muszą występować a ciąża prawidłowo.

No I juz. Dala skierowanie na hormony. Nie robila usg bo widzimy sie za tydzien. Uspokoila mnie jakos:)
Widzisz i po co były te nerwy? Teraz już spokojnie czekaj na kolejną wizytę.
Ja po za pobolewaniem brzucha nie mam inny objawów i się cieszę. W pierwszej ciąży też tak miałam[emoji4] ale kto wie czy za chwile się to nie zmieni

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie w pierwszej bolały piersi. Bardzo.
Reszta objawów dopiero w 3 mies (umierałam z bólu głowy i koszmarnych wzdęć).
Piersi za to mnie nie bolały w tej ciąży, którą poroniłam.
Dlatego teraz trochę się tym martwię.
Wymiotów nigdy nie miałam.
Moja mama też nie miała w żadnej z ciąż.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja tez sobie ciagle mowie ze na niektóre rzeczy nie mamy wplywu, co ma byc to bedzie nie zależnie od tego czy będziemy sie ciagle martwic czy nie.
Jezeli jest nam pisane ze bedziemy mamami to bedziemy [emoji5]

Do góry