Gratukacje.Masz zdjecie?Ja juz po wizycie. I tak jak myślałam ciąża o tyd starsza. Serduszko bilo termin na 9 maja karta ciąży założona. Aktualnie 6 tys i 2 dni
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratukacje.Masz zdjecie?Ja juz po wizycie. I tak jak myślałam ciąża o tyd starsza. Serduszko bilo termin na 9 maja karta ciąży założona. Aktualnie 6 tys i 2 dni
Bardzo się cieszę. Też chcę zobaczyć już serduszko a tu muszę czekać do 28.09Ja juz po wizycie. I tak jak myślałam ciąża o tyd starsza. Serduszko bilo termin na 9 maja karta ciąży założona. Aktualnie 6 tys i 2 dni
A to nie jest tak, że z czasem tempo wzrostu hormonu maleje? Są jakieś normy? Może skocz do lekarza na NFZ lub na IP.No wiec odebralam bete.. I z 250% tempa przyrostu z poniedzialku spadla dzis do 84% 1490 dzisiaj).. No wiec jednak dobrze czuje, ze jest inaczej ostatnio.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
No zwalnia.. Ale chyba blizej 9 tyg a nie 5...
Jedź na IP ściemnij że bardzo boli Cię brzuch wtedy Cię przyjmą i zbadaja a ty będziesz spokojnieszaNo wiec odebralam bete.. I z 250% tempa przyrostu z poniedzialku spadla dzis do 84% 1490 dzisiaj).. No wiec jednak dobrze czuje, ze jest inaczej ostatnio.
Spokojnie, wszystko przed Tobą hehehNo dobra.
Trochę mnie zemdlilo od zapachu lakieru do paznokci. [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ile mialas w pn a ile dzisiaj?Jakie masz normy podane na wyniku w labolatorium?
No wiec odebralam bete.. I z 250% tempa przyrostu z poniedzialku spadla dzis do 84% 1490 dzisiaj).. No wiec jednak dobrze czuje, ze jest inaczej ostatnio.