reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Ja w większości jestem dobrej mysli, tylko ta noc [emoji29] mialam tak zle przeczucie [emoji17] ale mam nadzieję ze wszystko jest ok.

nie no, ja generalnie teraz w tym tygodniu czułam się pozytywnie, może ze dwa razu naszły mnie jakieś myśli...dzisiaj wizyta, więc dlatego ten stres. zaraz jadę....trzymajcie kciuki!!!!! 11.40 wchodzę do gabinetu...

Dziewczyny zacznijcie myśleć pozytywnie to na prawdę dużo da i będzie to lepsze dla tych waszych kropek. Negatywne myślenie tylko sprzyja temu żeby coś złego się stało.
Moje podejście w każdej ciąży było właśnie pozytywne gdzieś tam głęboko w podświadomości były te złe myśli ale je tłumiłam.
Już za chwilę będziecie się zastanawiać kiedy na usg będzie widać płeć potem czy wyczuwalne motylki w brzuchu to maleństwo czy burczenie aż w końcu będziemy zastanawiać się nad każdym skurczem ;):) Życzę tego nam wszystkim i żadnych innych przygód :)

reklama
Do góry