reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Hej,daj znac po wizycie?
Dlaczego tak piszesz?Dzieje sie cos?Jak sie czujesz?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Co za SKANDAL!!! W Luxmedzie ginekolodzy dostali wytyczne wg ktorych nie moga wydawac skierowan na usg, bete i progesteron przed 11 tygodniem!! To jest jakis k{%}'* skandal! Za co ja place :-( nic mi nie mogl "sprawdzic".. Przepisal tylko duphaston bazujac na mojej historii.. Ale jestem wsciekla!! A co jest? Nie wiem.. Ale po prostu czuje ze cos jest mocno nie tak.. Nic mi fizycznie neie dolega ale intuicja mi mowi.. Poprzednio tez tak mialam i niestety sie sprawdzilo.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Co za SKANDAL!!! W Luxmedzie ginekolodzy dostali wytyczne wg ktorych nie moga wydawac skierowan na usg, bete i progesteron przed 11 tygodniem!! To jest jakis k{%}'* skandal! Za co ja place :-( nic mi nie mogl "sprawdzic".. Przepisal tylko duphaston bazujac na mojej historii.. Ale jestem wsciekla!! A co jest? Nie wiem.. Ale po prostu czuje ze cos jest mocno nie tak.. Nic mi fizycznie neie dolega ale intuicja mi mowi.. Poprzednio tez tak mialam i niestety sie sprawdzilo.

Ja piernicze!Cofamy się chyba w tym kraju do sredniowiecza:(
Od 11 bo co?Bo do 11 to raczej nikle szanse?Idioci!
Idziesz do innego?Moze tylko twoje poprzednie doswiadczenia powoduja ze masz takie przeczucia?Przytulam.Glowa do gory!Na pewno jest dobrze!Nie ma innej opcji.

Idziesz do innego?Moze tylko twoje poprzednie doswiadczenia powoduja ze masz takie przeczucia?Przytulam.Glowa do gory!Na pewno jest dobrze!Nie ma innej opcji.

Janka- możesz na własną rękę zrobić sobie bete i progesteron. Dużo złego słyszłam o lux medzie. U mnie w pracy jest ale ja pozostałam przy medicover (mój mąż ma) i jest o niebo! lepszy. Medicover jest super. Mi lekarka na pierwszej wizycie w 5tc dała skierowanie na bete i progesteron....Idź do innego, jakiś skandal!

jeszcze 2,40h i wszystko będę wiedzieć...albo płakać albo się cieszyć...tak się stresuje, że ledwo zjadłam śniadanie...uuuuuuu

wiecie jakie mam obawy, że biorę ten dufaston i on powoduje moje dolegliwości ciążowe, że tam wcale nic się nie rozwija, nie plamie bo biore dufaston...o tego sie boje....to jest moja obawa...właśnie sobie to uświadomiłam:/
Taka myśl przeplata mi się z myślą, że na pewno wszystko jest ok...Raz myślę tak, raz tak....oszaleć można

Janka- możesz na własną rękę zrobić sobie bete i progesteron. Dużo złego słyszłam o lux medzie. U mnie w pracy jest ale ja pozostałam przy medicover (mój mąż ma) i jest o niebo! lepszy. Medicover jest super. Mi lekarka na pierwszej wizycie w 5tc dała skierowanie na bete i progesteron....Idź do innego, jakiś skandal!

jeszcze 2,40h i wszystko będę wiedzieć...albo płakać albo się cieszyć...tak się stresuje, że ledwo zjadłam śniadanie...uuuuuuu
Trzymam kciuki kochana!!! Oczywiscie, ze zrobilam bete i progesteron.. na wlasny koszt!! Wyniki po poludniu. A moja gin mam prywatnie za tydzien.. Ale do cholery place za opieke!!! Wiec jej rzadam!! Pierdziele- przenosze wie do meza do medicoveru. Koniec.

Do 11 to u mnie moze byc juz dawno po zabawie. Mowie mu to a on do mnie, ze na moim miejscu poszedlby prywatnie bo ciaza musi byc scisle monitorowana, ale ze mam tego nie powtarzac, bo gi zwolnia. Gotuje sie!! Pewnie te przeczucia sa w psychice.. Co nie sprawia, ze mozna je wylaczyc.

Janka- mam ten sam problem, psychika. Czuje, że oszaleje...są dni, że myślę pozytywnie i wiem, że będzie ok a są takie dni, że się martwie...Dziś ten lekarz, boje się co powie i że skończy się mój piękny sen. Staram sobie wyobrażać że będzie dobrze, ale boje się rozczarowania. Myślę, że każda z nas tak ma. Chcemy, żeby było dobrze, boimy się złego...

reklama
Do 11 to u mnie moze byc juz dawno po zabawie. Mowie mu to a on do mnie, ze na moim miejscu poszedlby prywatnie bo ciaza musi byc scisle monitorowana, ale ze mam tego nie powtarzac, bo gi zwolnia. Gotuje sie!! Pewnie te przeczucia sa w psychice.. Co nie sprawia, ze mozna je wylaczyc.

Idziesz do innego?jak sie czujesz?

Do góry