reklama
milkaklaudia
Fanka BB :)
Warrari. Po takiej wiadomości nie mogła Ci odmówić
Ja wzięłam gorąca kąpiel i nic i wyobraźcie sobie położyłam się do wanny i nie mogłam wstać oczywiście zamknięta i nikt nie mógłby mi pomóc. Ale jakoś z bloku na bok dałam radę
Przyszykowalam nawet sobie ciuchy począwszy od skarpetek do wyjścia w razie w z domu
Ja wzięłam gorąca kąpiel i nic i wyobraźcie sobie położyłam się do wanny i nie mogłam wstać oczywiście zamknięta i nikt nie mógłby mi pomóc. Ale jakoś z bloku na bok dałam radę
Przyszykowalam nawet sobie ciuchy począwszy od skarpetek do wyjścia w razie w z domu
Ha skarpetki !
Ja czasem zastanawiam się czy moje samopoczucie bardziej nie podchodzilo by pod menopauzę niż ciążę. Zakładam skarpetki bo mi zimno po 2 minutach muszę je zdjąć bo mi za gorąco ... zakładam klapki bez skarpetek to mi zimno w pięty a jak włożę skarpetki to mi gorąco w palce. I cały czas mam uderzenia gorąca i raz się rozbieram a raz ubieram [emoji57].
Noga musi być jedna pod kołdrą a druga na kołdrze żeby nie było za zimno i za gorąco [emoji4] .
Może to przez to skaczące Tsh mnie tak rozwala, a może przyszedł już ten wiek [emoji41][emoji41][emoji41]
Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja czasem zastanawiam się czy moje samopoczucie bardziej nie podchodzilo by pod menopauzę niż ciążę. Zakładam skarpetki bo mi zimno po 2 minutach muszę je zdjąć bo mi za gorąco ... zakładam klapki bez skarpetek to mi zimno w pięty a jak włożę skarpetki to mi gorąco w palce. I cały czas mam uderzenia gorąca i raz się rozbieram a raz ubieram [emoji57].
Noga musi być jedna pod kołdrą a druga na kołdrze żeby nie było za zimno i za gorąco [emoji4] .
Może to przez to skaczące Tsh mnie tak rozwala, a może przyszedł już ten wiek [emoji41][emoji41][emoji41]
MajaMaj
Mam kołyskę dla młodej na górze, a na dole właśnie chciałam wózek żeby łatwo było się z nim przemieszczać do różnych pomieszczeń. Wózek 'wyjsciowy' ma małą gondolę, kupowałam go głównie że względu na spacerówkę. Mam dużo miejsca ( tzw pokój wstydu gdzie wrzucam co popadnie) i tam stoi wózek kiedy go nie używam
Boli, ćmi, ale to chyba jeszcze nie to....
Co do porodu w domu, to ja nie miałabym nic przeciwko temu, lepiej tak niż w samochodzie czy karetce chyba? Nawet kiedyś przeszła mi przez głowę myśl o porodzie domowym...
Boli, ćmi, ale to chyba jeszcze nie to....
Co do porodu w domu, to ja nie miałabym nic przeciwko temu, lepiej tak niż w samochodzie czy karetce chyba? Nawet kiedyś przeszła mi przez głowę myśl o porodzie domowym...
mamaAWR
@waraai - rozbroiłaś mnie tą swoją korespondencją z położną daj jutro znac jak było i czy coś się ruszy w sprawie porodu. Ja cos czuję że po pieszczotach od razu na porodówkę pojedziesz
My z Dominikiem wciąż jeszcze w szpitalu i zostaniemy tu co najmniej do piątku. Mlodemu spadła bilirubina ale płytki krwi nadal nisko i dzisiaj już zaczynamy poważną diagnostykę. Próbka moczu Małego pojechała do Instytutu Matki i Dziecka na Kasprzaka a mnie dopadło załamanie, że mogłam tam iść rodzić.. ale ja się kierowałam swoją wygodą wybierając szpital bo tutaj są lepsze warunki bytowe za to na Kasprzaka mają całe zaplecze diagnostyczne dla dzieci i noworodków
My z Dominikiem wciąż jeszcze w szpitalu i zostaniemy tu co najmniej do piątku. Mlodemu spadła bilirubina ale płytki krwi nadal nisko i dzisiaj już zaczynamy poważną diagnostykę. Próbka moczu Małego pojechała do Instytutu Matki i Dziecka na Kasprzaka a mnie dopadło załamanie, że mogłam tam iść rodzić.. ale ja się kierowałam swoją wygodą wybierając szpital bo tutaj są lepsze warunki bytowe za to na Kasprzaka mają całe zaplecze diagnostyczne dla dzieci i noworodków
Dacie radę [emoji2] trzymaj się. Grunt że jest taka możliwość że sprawdzi wszystko inny szpital i to szybkim czasie. Wszystko będzie dobrze innej opcji nie ma [emoji4].@waraai - rozbroiłaś mnie tą swoją korespondencją z położną daj jutro znac jak było i czy coś się ruszy w sprawie porodu. Ja cos czuję że po pieszczotach od razu na porodówkę pojedziesz
Koniczyna05
MamaaAwr nie obwiniaj się wybierając szpital nigdy nie wiemy co nas spotka. Ja tez idę do zwykłego szpitala choć wiem ze w innym szpitalu mają bardzo najlepsze zaplecze diagnostyczne, ale to już jest kawałek od mnie
A ja od 2.24 nie śpię, bo wczoraj wieczorem koleżanka z forum o poronieniach która mieszka niedaleko pojechała na porodowke...miała termin na 15.05. I o 2.24 dostałam cudowne zdjęcie małej Milenki. Nadal jestem podekscytowana.
Dzień dobry tak w ogóle. :-) :-)
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry tak w ogóle. :-) :-)
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
milkaklaudia
A w tamtym szpitalu mogłoby wyjść coś innego nie tak dlatego nie martw się muszą tutaj czy tam małego dobrze zbadać i sobie poradzić...@waraai - rozbroiłaś mnie tą swoją korespondencją z położną daj jutro znac jak było i czy coś się ruszy w sprawie porodu. Ja cos czuję że po pieszczotach od razu na porodówkę pojedziesz
Dzień dobry majoweczeki
I co czy na którąś zadziałała pełnia i pojechała rodzic? Bo na mnie niestety nie i nadal muszę mojego malucha sprzodu nosić a mógłby juz tata