reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Ja od wczoraj mam wrażenie ze wyglądam jak w 12 miesiącu ciąży!! Nie wiem skąd ten gigantyczny przyrost nagle, na wadze tez w ciagu 1 dnia 1,5kg!!
Jak tak mówicie ze po każdej ciąży z brzuchem po porodzie trudniej to ja nie wychodzę ze szpitala po 3 dziecku!! Tamta dieta mnie w mig odchudzi

reklama
Karlik oj tak na tamtej diecie bysmy szybko doszzly do wagi sprzed ciąży. Ja ważę 61 kg przed ciążą bylo 55kg wiec jeszcze troche mi zostalo. Ale mam taki apetyk jak karmię że mogłabym caly czas jeść i pić.

To Twój Padre będzie u mnie w Zielonej Górze :) mieszkacie niedaleko,?

Martussa82 pierwsze najgorsze godz już za Wami teraz tylko będzie lepiej. Trzymaj się Kochana, kto da radę jak nie Ty... Alicja Twoja przeurocza jak z obrazka :*
Jedzie, jedzie [emoji16]. 7 godzin będzie jechać żeby pół godziny pogadać z gościem i 7 godzin będzie wracać [emoji19] . We wtorek nie rodzę bo będzie zmęczony i zły [emoji6]

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny mam pytanie do tych co juz urodzily powiedzie co jecie np na sniadanie obiad itd [emoji5]
milego dnia wszystkim [emoji5]
Też zaczynam już drążyć ten temat... bo po pierwszej ciąży to ja się tak rozwinęłam kulinarnie że kilogramy zamiast spadać to rosły [emoji19] . Teraz tego błędu nie popełnię [emoji43] ...tak myślę.

Olo, piękne zdjęcia! Piękna Ty!
Marta, wrzuć jakieś nowe zdjęcia Ali, prooosze! Pozostałe dziewczyny też jeśli znajdziecie chwilkę!
Zauważyłam obniżenie brzucha, jakby jakiś mniejszy mi się teraz wydaje? Hmmm, czas się psychicznie nastawić! Moja Wiktoria/Ada/Sara zdecydowanie mniej aktywna ostatnio, choć na razie nie stresuję się tym nadto. Jutro skocym na KTG chyba.
Dziewczyny z Warszawy- bralyscie pod uwagę poród w WUM? Podobno takich warunków nie ma w całej Polsce! Jakby jednak odesłali mnie z Zofii, to plan jest żeby tam jednak uderzyć.

Olo, piękne zdjęcia! Piękna Ty!
Marta, wrzuć jakieś nowe zdjęcia Ali, prooosze! Pozostałe dziewczyny też jeśli znajdziecie chwilkę!
Zauważyłam obniżenie brzucha, jakby jakiś mniejszy mi się teraz wydaje? Hmmm, czas się psychicznie nastawić! Moja Wiktoria/Ada/Sara zdecydowanie mniej aktywna ostatnio, choć na razie nie stresuję się tym nadto. Jutro skocym na KTG chyba.
Dziewczyny z Warszawy- bralyscie pod uwagę poród w WUM? Podobno takich warunków nie ma w całej Polsce! Jakby jednak odesłali mnie z Zofii, to plan jest żeby tam jednak uderzyć.
A myślałaś może o Praskim? Zmienił się podobno nie do poznania (również personel). Ja go rozpatrywalam jako nr 2. Ale IMID przeważył że względu na moja gin.
O WUM nic nie wiem

Witam kwietnióweczki i majóweczki,
dziewczyny jak was czytam to wy chudzinki jesteście ja 20 plus, nie powiem pofolgwaam sobie aż strach na wagę wejść,
Karlik mam to samo, ale ja już tak od 8 miesiąca, nie podoba mi się mój wygląd, po porodzie biorę się za siebie, a jeszcze w czerwcu mamy wesele na którym chcielibyśmy być,
MamaMaj z tymi szpitalami to jest ciężko, zależy na jaka położna się trafi i lekarza,

reklama
Do góry