reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Martussa mi nawał przyszedl dopiero w 4 dobie więc nie denerwuj się Kochana...córcia slodzinka :)

Mi sie juz unormowala laktacja...Mala sie budzi na jedzenie i idzie dalej spać...narazie cud Córeczka...byle tak dalej...
Stas co chwilę chodzi do siostry...głaszcze. ..tuli....narazie fajnie...chociaż dzis przez brzydka pogodę zaczelam odczuwać zmęczenie...ale za chwilę mini ;)

reklama
Dziękuję, przydało sie Wasze wsparcie. Tak, ma zoltaczke i spadła z wagi stąd karaiby... staram się spać,jak jej nie ma,wyjeto mi dren i ten knefel do kroplówek, brzuch jak w 6 miesiącu... @Olo32 fajowa sesja i mężowi niewiele brakuje by powić Wam drugie dziecko.. (żart!) :-)
Idę kimać, mam ze dwie godziny...

Dziękuję, przydało sie Wasze wsparcie. Tak, ma zoltaczke i spadła z wagi stąd karaiby... staram się spać,jak jej nie ma,wyjeto mi dren i ten knefel do kroplówek, brzuch jak w 6 miesiącu... @Olo32 fajowa sesja i mężowi niewiele brakuje by powić Wam drugie dziecko.. (żart!) :-)
Idę kimać, mam ze dwie godziny...
Przekażę, przekażę ;) Tak serio to wysłałam go na dietę i tu się musiał trochę powysilać, żeby wypiąć brzuchal ;)
A Twój brzuch zejdzie, tylko potrzebuje czasu! :*

Przekażę, przekażę ;) Tak serio to wysłałam go na dietę i tu się musiał trochę powysilać, żeby wypiąć brzuchal ;)
A Twój brzuch zejdzie, tylko potrzebuje czasu! :*
Mój mąż codziennie jedząc pół litra lodów na kolację, narzeka jaki to on gruby jest... i że już więcej lodów nie kupi... i tak od 3 lat [emoji41][emoji23]

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

Martussa, widzę dużą różnicę pomiędzy pierwszą a druga ciąża. Po pierwszym porodzie brzuch odrazu sie chowal a tu u mnie juz tydzien mija i jeszcze jest brzuszek i dziewczyny na oddziale te w kolenych ciazach tez mialy brzuszki długo...a po pierwszej po tygodniu wchodziłam w swoje jeasny...moje dziecko spytalo mi sie czy bedzie mial jeszcze brata i Mąż go sciemnil ze tak :p

Ja mogę rodzić po 11 w weekend [emoji16]. W poniedziałek muszę odpocząć po weekendzie, we wtorek Padre jedzie do Zielonej Góry więc ja ogarniam młodego,
mlody ma testy w środę i czwartek, ja mam wizytę u gin, na piątek jaszcze lektura do przypomnienia... mogę rodzić w sobotę tak od 10.00 jak chłopaki z treningu wrócą [emoji16][emoji16][emoji16]

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom
To Twój Padre będzie u mnie w Zielonej Górze :) mieszkacie niedaleko,?

Martussa82 pierwsze najgorsze godz już za Wami teraz tylko będzie lepiej. Trzymaj się Kochana, kto da radę jak nie Ty... Alicja Twoja przeurocza jak z obrazka :*

reklama
Milka - na partych skurczach krzyczałam [emoji14] myślę że mocno... Ale my kobiety mamy mega siłę... teraz to wiem.

Aspirator kupiłam Canpola taki do zasysania przez rodziców...

MamaAWR - moja mama w piątek odbierała wózek i też się śmialiśmy że Hania akurat w ten dzień się urodziła [emoji6]

Martussa - jaka śliczna!!! Wydaje się taka duża... Wnow... bardzo podoba do Ciebie [emoji6] t a kruszynka doda Ci sił [emoji8] dasz radę [emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry