reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Martussa mi nawał przyszedl dopiero w 4 dobie więc nie denerwuj się Kochana...córcia slodzinka :)

Mi sie juz unormowala laktacja...Mala sie budzi na jedzenie i idzie dalej spać...narazie cud Córeczka...byle tak dalej...
Stas co chwilę chodzi do siostry...głaszcze. ..tuli....narazie fajnie...chociaż dzis przez brzydka pogodę zaczelam odczuwać zmęczenie...ale za chwilę mini ;)

reklama
Dziękuję, przydało sie Wasze wsparcie. Tak, ma zoltaczke i spadła z wagi stąd karaiby... staram się spać,jak jej nie ma,wyjeto mi dren i ten knefel do kroplówek, brzuch jak w 6 miesiącu... @Olo32 fajowa sesja i mężowi niewiele brakuje by powić Wam drugie dziecko.. (żart!) :-)
Idę kimać, mam ze dwie godziny...

Dziękuję, przydało sie Wasze wsparcie. Tak, ma zoltaczke i spadła z wagi stąd karaiby... staram się spać,jak jej nie ma,wyjeto mi dren i ten knefel do kroplówek, brzuch jak w 6 miesiącu... @Olo32 fajowa sesja i mężowi niewiele brakuje by powić Wam drugie dziecko.. (żart!) :-)
Idę kimać, mam ze dwie godziny...
Przekażę, przekażę ;) Tak serio to wysłałam go na dietę i tu się musiał trochę powysilać, żeby wypiąć brzuchal ;)
A Twój brzuch zejdzie, tylko potrzebuje czasu! :*

Przekażę, przekażę ;) Tak serio to wysłałam go na dietę i tu się musiał trochę powysilać, żeby wypiąć brzuchal ;)
A Twój brzuch zejdzie, tylko potrzebuje czasu! :*
Mój mąż codziennie jedząc pół litra lodów na kolację, narzeka jaki to on gruby jest... i że już więcej lodów nie kupi... i tak od 3 lat [emoji41][emoji23]

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

Martussa, widzę dużą różnicę pomiędzy pierwszą a druga ciąża. Po pierwszym porodzie brzuch odrazu sie chowal a tu u mnie juz tydzien mija i jeszcze jest brzuszek i dziewczyny na oddziale te w kolenych ciazach tez mialy brzuszki długo...a po pierwszej po tygodniu wchodziłam w swoje jeasny...moje dziecko spytalo mi sie czy bedzie mial jeszcze brata i Mąż go sciemnil ze tak :p

Ja mogę rodzić po 11 w weekend [emoji16]. W poniedziałek muszę odpocząć po weekendzie, we wtorek Padre jedzie do Zielonej Góry więc ja ogarniam młodego,
mlody ma testy w środę i czwartek, ja mam wizytę u gin, na piątek jaszcze lektura do przypomnienia... mogę rodzić w sobotę tak od 10.00 jak chłopaki z treningu wrócą [emoji16][emoji16][emoji16]

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom
To Twój Padre będzie u mnie w Zielonej Górze :) mieszkacie niedaleko,?

Martussa82 pierwsze najgorsze godz już za Wami teraz tylko będzie lepiej. Trzymaj się Kochana, kto da radę jak nie Ty... Alicja Twoja przeurocza jak z obrazka :*

reklama
Milka - na partych skurczach krzyczałam [emoji14] myślę że mocno... Ale my kobiety mamy mega siłę... teraz to wiem.

Aspirator kupiłam Canpola taki do zasysania przez rodziców...

MamaAWR - moja mama w piątek odbierała wózek i też się śmialiśmy że Hania akurat w ten dzień się urodziła [emoji6]

Martussa - jaka śliczna!!! Wydaje się taka duża... Wnow... bardzo podoba do Ciebie [emoji6] t a kruszynka doda Ci sił [emoji8] dasz radę [emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry