reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

No moje panie Lewandowska urodziła.... Ciekawe kiedy i ile trwała tajemnica, ja stawiam że to w kwietniu było....

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Olo32 faktycznie Twój brzuch jakby nagle doklejony :)
Czy któraś z Was dzisiaj boli głowa? Mnie od rana i nie przechodzi nic a nic. Może przez tą pogodę straszną. Normalnie schylic się nie mogę...

@milkaklaudia czyli to nie moje złudzenie ;)
Co do bólu głowy - może to przez ciśnienie, bo się chyba pogoda zmienia (u nas po porannych ulewach teraz jest ciepło i miło i jutro niby też tak ma być).

Kurka, właśnie znajoma dzwoni ze jutro będą przejeżdżać nieopodal i co robimy..... no w szkole jesteśmy i w pracy mówię, no a że oni by wpadli na chwilę... w porze obiadu.
Żesz Ty. W domu brudno, jutro sprzątanie, dzieci w szkole, zero obiadu ani nawet zamiaru żeby im ugotować....
chyba umówię sie z nimi na lunch na Zakopiance..... wyniki badań odbiorę jako pretekst do wyjścia z domu.... a jakbym miała lekarza - tez bym musiała jechać....;-)

martussa- masz bratanicę która ma już 4 letnie dziecko? Ono będzie Ala bedzie jego ciocią?
waraai - JENY wyglądasz jak do podróży kosmicznej.... a jak poprzedni holter wypadł? chudzina jesteś! ja to takie XXL 36 przy Tobie :-)
MajMaj - mój małżonek tak właśnie wymyślił - że mnie wysadzi na IP i zaparkuje. Wybiłam mu to z głowy - znam przypadki że kobitę wieźli windą a mąż zapierdzielał schodami i nie zdążył na poród :-)
Olo - ja dokładnie ten sam typ budowy - chłopak - zero talii biust kiepściuchny. No to Te moje 105 cm wygląda na dużo. aaaaa Twój brzuszek jest faktycznie NAGLe i baaardzo do przodu, nie zdarza Ci się walnąć sie drzwiami przy otwieraniu ;-)?
marta:-) Wy juz w domu?
DaWo - Ania miała termin na początek maja a urodziła dzisiaj :-)

Ostatnia edycja:
@Karlik dokładnie tak urodziła na miesiąc przed maturą,teraz liczy 23 lata. ja i mąż mamy razem trzech starszych braci, bracia sa starsi ode mnie o 20 i 16 lat, mój o 14. Moj bratanek ma 25 lat, męża bratanek 23 i trzy bratanice w wieku 23, 18, 10 lat. No tak się poukladalo.

AKTUALIZACJA: jedziemy na oddział:-)

Ostatnia edycja:
@Karlik dokładnie tak urodziła na miesiąc przed maturą,teraz liczy 23 lata. ja i mąż mamy razem trzech starszych braci, bracia sa starsi ode mnie o 20 i 16 lat, mój o 14. Moj bratanek ma 25 lat, męża bratanek 23 i trzy bratanice w wieku 23, 18, 10 lat. No tak się poukladalo.

Powodzenia [emoji3] napisz coś więcej jak będziesz już wiedzieć [emoji40][emoji64][emoji16]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Brawo Ty !!![emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2]

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Karlik - drzwiami nie zahaczam, ale przeceniam swoje możliwości w przeciskaniu się między samochodami i obijam się o lusterka ;P

@Martussa82 och jej! Trzymamy kciuki! Dawaj znać jak tam!

Do góry