reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

No moje panie Lewandowska urodziła.... Ciekawe kiedy i ile trwała tajemnica, ja stawiam że to w kwietniu było....

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Olo32 faktycznie Twój brzuch jakby nagle doklejony :)
Czy któraś z Was dzisiaj boli głowa? Mnie od rana i nie przechodzi nic a nic. Może przez tą pogodę straszną. Normalnie schylic się nie mogę...

@milkaklaudia czyli to nie moje złudzenie ;)
Co do bólu głowy - może to przez ciśnienie, bo się chyba pogoda zmienia (u nas po porannych ulewach teraz jest ciepło i miło i jutro niby też tak ma być).

Kurka, właśnie znajoma dzwoni ze jutro będą przejeżdżać nieopodal i co robimy..... no w szkole jesteśmy i w pracy mówię, no a że oni by wpadli na chwilę... w porze obiadu.
Żesz Ty. W domu brudno, jutro sprzątanie, dzieci w szkole, zero obiadu ani nawet zamiaru żeby im ugotować....
chyba umówię sie z nimi na lunch na Zakopiance..... wyniki badań odbiorę jako pretekst do wyjścia z domu.... a jakbym miała lekarza - tez bym musiała jechać....;-)

martussa- masz bratanicę która ma już 4 letnie dziecko? Ono będzie Ala bedzie jego ciocią?
waraai - JENY wyglądasz jak do podróży kosmicznej.... a jak poprzedni holter wypadł? chudzina jesteś! ja to takie XXL 36 przy Tobie :-)
MajMaj - mój małżonek tak właśnie wymyślił - że mnie wysadzi na IP i zaparkuje. Wybiłam mu to z głowy - znam przypadki że kobitę wieźli windą a mąż zapierdzielał schodami i nie zdążył na poród :-)
Olo - ja dokładnie ten sam typ budowy - chłopak - zero talii biust kiepściuchny. No to Te moje 105 cm wygląda na dużo. aaaaa Twój brzuszek jest faktycznie NAGLe i baaardzo do przodu, nie zdarza Ci się walnąć sie drzwiami przy otwieraniu ;-)?
marta:-) Wy juz w domu?
DaWo - Ania miała termin na początek maja a urodziła dzisiaj :-)

Ostatnia edycja:
@Karlik dokładnie tak urodziła na miesiąc przed maturą,teraz liczy 23 lata. ja i mąż mamy razem trzech starszych braci, bracia sa starsi ode mnie o 20 i 16 lat, mój o 14. Moj bratanek ma 25 lat, męża bratanek 23 i trzy bratanice w wieku 23, 18, 10 lat. No tak się poukladalo.

AKTUALIZACJA: jedziemy na oddział:-)

Ostatnia edycja:
@Karlik dokładnie tak urodziła na miesiąc przed maturą,teraz liczy 23 lata. ja i mąż mamy razem trzech starszych braci, bracia sa starsi ode mnie o 20 i 16 lat, mój o 14. Moj bratanek ma 25 lat, męża bratanek 23 i trzy bratanice w wieku 23, 18, 10 lat. No tak się poukladalo.

Powodzenia [emoji3] napisz coś więcej jak będziesz już wiedzieć [emoji40][emoji64][emoji16]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Brawo Ty !!![emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2]

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Karlik - drzwiami nie zahaczam, ale przeceniam swoje możliwości w przeciskaniu się między samochodami i obijam się o lusterka ;P

@Martussa82 och jej! Trzymamy kciuki! Dawaj znać jak tam!

Do góry