reklama
Niestety przy mojej trombofilii nie mogę odstawić leków przeciwzakrzepowych.Gabiś - ja w poprzedniej ciąży brałam cordafen i jak odstawiłam to za 3 dni urodziłam. Ja bym tak po 38 tygodniu po prostu odstawiła - jeśli to nie zagraża Twojemu zdrowiu.
milkaklaudia - ja ten brzuch mam taki dłuuuugi od góry do dołu jak przyczepiany do lalek ;-) i tak jest chyba najmniejszy z moich 3 i faktycznie tym razem ręce, nogi i buzia w miarę szczupło. Sama to raczej nie jedź - o ile zamierzasz czekać na regularne skurcze.... nie wyobrażam sobie prowadzić na skurczu porodowym.....
Aaa i GBS dodatni....
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
milkaklaudia
Fanka BB :)
MajaMaj dziękuję tylko szkoda, że na te 500+ się nie lapiemy
Waraai wyglądasz jakbyś była podłączona pod jakieś wysokie napięcie te kabelki na pewno nie są wygodne przy spaniu?
U nas jest parking przyszpitalny gdzie są szlabany ale godz kosztuje 10 zł wyobraźcie sobie ... Więc tylko mnie odstawi i pójdzie pewnie auto przeparkowac.
Waraai wyglądasz jakbyś była podłączona pod jakieś wysokie napięcie te kabelki na pewno nie są wygodne przy spaniu?
U nas jest parking przyszpitalny gdzie są szlabany ale godz kosztuje 10 zł wyobraźcie sobie ... Więc tylko mnie odstawi i pójdzie pewnie auto przeparkowac.
Ostatnia edycja:
milkaklaudia
A dzisiaj też miałam wynik z paciorkowca ale wyszedł ujemny.
Olo my jechalismy do pierwszego porodu taxi i mąż z nerwów zamowi taką duża 7 osobowa i pan wiedział ze wiezie Nas do porodu i był bardzo mily bo mówił ze tym autem wiózł do porodu swoją żonę a mają trzy córki wiec wiedział o co chodzi...a odnośnie wód jak Wam odejdą proponuje te podklady poporodowe bo mi odeszly w domu teraz i po drodze tez odeszly raz jeszcze. ...warto zeby byly gdzieś na widoku bo później jak wody odejdą mózg odchodzi i nie mysli sie trzeźwo
Waraai, ale Cię badają....ulalal....żebyś mogła naturalnie rodzic życzę....
Karlik, Martussa super brzucholki.....ja mam taki odruch ze szukam swojego ale jeszcze jest brzuch mniejszy ale jest...przy pierwszej ciazy szybciej znika...teraz moje dziecko spytalo sie czy jestem w jeszcze jednej ciąży
Waraai, ale Cię badają....ulalal....żebyś mogła naturalnie rodzic życzę....
Karlik, Martussa super brzucholki.....ja mam taki odruch ze szukam swojego ale jeszcze jest brzuch mniejszy ale jest...przy pierwszej ciazy szybciej znika...teraz moje dziecko spytalo sie czy jestem w jeszcze jednej ciąży
Olo32
To ja wrzucam mój nagle brzuch jak tak patrzę na zdjęcie, to mam wrażenie, że się obniżył, ale może to już grawitacja na niego działa
Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom
DaWo
Boże, domyć się po tych plastrach[emoji53]@Karlik no piękny masz ten brzusio.
Foć, foć, bo za chwilę zniknie.
Nikt z moich znajomych w tym mieście nie posiada samochodu. Poważnie. To nieopłacalne. Wszyscy teleportują się komunikacją miejską, bo i miasto dobrze skomunikowane.
W temacie pogotowia - położna, owszem, mówiła, że można, ale wiozą tam, gdzie akurat rodzić nie chcę ;P, choć zawsze mogą olać temat.
Taksówką niby kobiety jeżdżą, jednak szczerze dokłada mi to stresu.
Natomiast u mnie obwód to 92cm. W tydzień napompowało mnie o 2cm!!! Zresztą widzę, że pępek zapomniał już, iż stacjonuje w środku, a nie na zewnątrz.
Jak już wbijamy półnagie zdjęcia , to zobaczcie co ze mnie zrobili. 12 elektrod. Ale w poniedziałek już kardiolog i czekam na decyzję o SN.
@Martussa, jak przygotowania do porodowej wycieczki?
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Olo32
@marta:-) to super pan Wam się trafił. Tak właśnie myślałam, że podkład to dobry pomysł. Dziś jak już poprasuję nowe ciuszki i zrobię podmiankę tych z torby na te nowe, to dorzucę gdzieś na wierzch jeden podkład. Czasu niby trochę jeszcze jest, ale ja mam wrażenie, że zaraz wszystko się zacznie. Chyba mi się włącza jakaś taka panika, ale nie jest w żaden sposób związana ze stresem, strachem czy czymś takim