reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Ja tez pracuje ale ciagle mysle.. Zeby bylo wszystko w porzadku, kiedy bedzie slychac serduszko itp. A pracuje w przedszkolu a Ty?
Ja w firmie farmaceutycznej. Przed kompem. Wiec mnie kregoslup do wymiany. Przedszkole brzmi super- masz wprawe w ujarzmianiu dziatwy :-) chociaz domyslam sie, ze bywa ciezko!

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mam wrażenie ze tylko ja nie jestem umowiona do gina mimo ze w czwartek zaczynam 6 tydzien...[emoji6]
A tak na poważnie to czekam na telefon od mojej ginki która obecnie jest na urlopie. Ona też jest w ciąży wiec pewnie bede miala zmianę lekarza w trakcie trwania ciąży.

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Mysle, ze jeszcze nie :-) Ale ja mam problemy z tarczyca i poprzednia ciaze stracilam dosc szybko wiec moja gin chce podejrzec pecherzyk chociaz :-) na serce licze na wizycie 28.09. Obysmy obie dowiozly dzieciny w terminie B-)

No to ja wlasnie chce zapisac sie do gina ok 27-28.09 wlasnie:) zeby juz serduszko ewentualnie uslyszec i uciec z przedszkola bo przy dzieciach to wiesz jak to potem bywa z chorobami..

Nie. O ile sie uda to chce pociagnac ile da.. Zobaczymy za to jak bedzie B-) a Ty? L4? Pierwsze bobo?

Tak ja chce isc od razu na L4. Tym bardziej ze mam taka prace. Ja jestem pomoca nauczyciela, w trakcie studii jestem, w pracy wszystko sie robi lacznie z noszeniem jednego dziecka na spacerach bo ma wade serca i juz teraz robie co moge i wymyslam cokolwiek zeby go nie nosic. U mnie drugie dziecko. Juz mam 6,5 letnia corke. Z nia chodzilam codziennie do 8 msc do szkoly, do technikum dlatego teraz chce uzyc z tego co mi sie nalezy;)

Mam wrażenie ze tylko ja nie jestem umowiona do gina mimo ze w czwartek zaczynam 6 tydzien...[emoji6]
A tak na poważnie to czekam na telefon od mojej ginki która obecnie jest na urlopie. Ona też jest w ciąży wiec pewnie bede miala zmianę lekarza w trakcie trwania ciąży.

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez nie jestem jeszcze umowiona:) mi leci 5 tydzien

reklama
U mnie dziś 19 dzień po owulacji.
Mam też synka, urodzonego w maju 2015, więc może maj przynosi mi szczęście?
Ja też się urodziłam w maju i w maju brałam ślub.
Chcę wierzyć, że teraz będzie ok i będę mieć drugie majowe dziecko.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

He he, ja mam dwie córki z sierpnia - jest między nimi 2 dni różnicy i 3 lata :) Teraz dobrze, że wcelowaliśmy na maj :)

Masz racje.On zawsze sprowadzi mnie na ziemie i chwyta sie za glowe co potrafi pisac w internecie.Wychodze od niego spokojniejsza.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Mój gin w poprzedniej ciąży powiedział takie słowa na moje rewelacje wyczytane w internecie: "Droga Pani, internet jest pełen wariatek" :) Bez urazy oczywiście :)
Prawda jest taka, że faktycznie lepiej podarować sobie czytanie wszystkich historii świata. Każdy organizm jest inny.

Do góry