Martussa, ja proszę o ciacho i herbatę. ...wylaczyli mi prąd. ... będzie włączony o 14....żadnej wcześniej informacji nic....dobrze że jadę do lakarza ale najważniejsze ze mąż zostawił swoje auto przed bramą bo moim wyjechać nie mogę bo brama na pilota....wrrrr ach te udogodnienia.....
reklama
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
Koniczyna05
Fanka BB :)
Witam sie, ja już po wizycie dziś miałam badanie na innym usg i wyszło ze mały jest o 100 gr lżejszy niż tydx temu, czyli przekłamanie a waga zależy od usg,
lekarz stwierdził że na poród się nie zanosi, przepływy ok
Ja też dziś nie wydana pies obudził mnie przed 5 a zasnęłam ok 1 plus 2 pobudki na siku, postanowienie przed snem nie pije ani 2 łyczka wody u mnie pogoda od rana fatalna strasznie pada
lekarz stwierdził że na poród się nie zanosi, przepływy ok
Ja też dziś nie wydana pies obudził mnie przed 5 a zasnęłam ok 1 plus 2 pobudki na siku, postanowienie przed snem nie pije ani 2 łyczka wody u mnie pogoda od rana fatalna strasznie pada
waraai
@marta:-) jeszcze raptem 4godziny i będziesz mogła podpiąć żelazko. Spokojnie.
A co do USG.
Każdy sprzęt może podawać inne pomiary. U nas w szpitalu na Polnej jest tak między sprzętem z IP, a tym już na oddziale. I to nawet kilkaset gram potrafi się machnąć (gdzie IP zawsze zaniża).
Choć to i tak wszystko jest orientacyjne, i dane sobie, a dziecko sobie.
Aparat u mojej gin też wskazuje inaczej, niż ten na IP na Polnej w szpitalu.
W ciągu dwóch dni między wizytą u niej, a u nich panna zleciała z wagi o pół kilo kiedyś.
Zatem trzymam się jednych i stałych pomiarów i nie biorę ich mocno do siebie, bo córcia ma pewnie i tak swój własny wymiar.
W każdym znaczeniu tego słowa.
A co do USG.
Każdy sprzęt może podawać inne pomiary. U nas w szpitalu na Polnej jest tak między sprzętem z IP, a tym już na oddziale. I to nawet kilkaset gram potrafi się machnąć (gdzie IP zawsze zaniża).
Choć to i tak wszystko jest orientacyjne, i dane sobie, a dziecko sobie.
Aparat u mojej gin też wskazuje inaczej, niż ten na IP na Polnej w szpitalu.
W ciągu dwóch dni między wizytą u niej, a u nich panna zleciała z wagi o pół kilo kiedyś.
Zatem trzymam się jednych i stałych pomiarów i nie biorę ich mocno do siebie, bo córcia ma pewnie i tak swój własny wymiar.
W każdym znaczeniu tego słowa.
Marysia787
Zaangażowana w BB
Dzień doberek [emoji2]. Ja o 3.00 tradycyjnie wstawanko. Nie wiem co jest z ta godzina ale już od kilku dni o równej 3 budzę się.
Wymoscilam sobie dziś gniazdko w łóżku i kimałam do 6.30 na siedząco. Syn właśnie przydreptal do mojego łóżka i kazał zgasić światło bo tak rano to on ma "ból słońca" w oczach [emoji12]. Biedny nie wie jeszcze że w połączeniu z kacem jest dużo gorzej [emoji41].
Na 9.30 zabieram osiedlowa ferajnę do szkoły więc będzie wesoło w aucie [emoji6].
Leje jak ... ale nic to [emoji16] bo dziś już 36 i 1
Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom
To jest po prostu godzina naszych dzieci....łącze się z Toba w bólu bo ja tez co noc o 3 oczy jak 5zl, wycieczka na siusiu, powrót i szukanie dogodnej pozycji do spania przez kolejna godzinę....
Ja od rana miałam atrakcje w postaci "biegania" w rzepaku za moim psem... Jak zwykle poszlam z nim na spacer i puscilam luzem bo to taki usluchany pies, a on mnie dzisiaj wykorzystał i biegiem w rzepak- w nocy chyba jakieś zwierzaki w nim buszowaly bo Kosiu byl zachwicony zapachami i przez 15 min nie zwracał uwagi na moje błagania o powrót... Wiec nie zostało mi nic innego jak turlanie się za nim krok w krok...a na koniec to się jeszcze w jakimś gównie wytarzal żeby mi humor poprawic
A teraz leży obrażony bo na niego nakrzyczalam... Czasami się zastanawiał czy z dzieckiem nie będę miała mniej roboty i problemów niż z tym osiolkiem...
Miłego dnia
Ja co noc mam pobudke o 2ej, ale moja Księżna spi wtedy w najlepsze, tyle że mi ręce dretwieja więc siedzę i nie śpię do 4-5ej...chyba sobie też zrobię spanie na.siedząco.To jest po prostu godzina naszych dzieci....łącze się z Toba w bólu bo ja tez co noc o 3 oczy jak 5zl, wycieczka na siusiu, powrót i szukanie dogodnej pozycji do spania przez kolejna godzinę....
Ja od rana miałam atrakcje w postaci "biegania" w rzepaku za moim psem... Jak zwykle poszlam z nim na spacer i puscilam luzem bo to taki usluchany pies, a on mnie dzisiaj wykorzystał i biegiem w rzepak- w nocy chyba jakieś zwierzaki w nim buszowaly bo Kosiu byl zachwicony zapachami i przez 15 min nie zwracał uwagi na moje błagania o powrót... Wiec nie zostało mi nic innego jak turlanie się za nim krok w krok...a na koniec to się jeszcze w jakimś gównie wytarzal żeby mi humor poprawic
A teraz leży obrażony bo na niego nakrzyczalam... Czasami się zastanawiał czy z dzieckiem nie będę miała mniej roboty i problemów niż z tym osiolkiem...
Miłego dnia
Dziś głupi dzień. Wstałam o 5ej, żeby u hematologa być jako pierwsza...Byłam 3cia...potem się okazało że nie ma jednego wyniku bo wczoraj panie przy pobieraniu nie zaznaczyły, więc znów w kolejkę na pobranie, a potem znów do lekarki, ale najlepiej żebym poczekała do 13ej na wynik bo ona mi nie powie bez wyniku d-dimerow jakie leczenie...a córka która była ze mną płacze że się do szkoły spóźni...ech...
Mam nadzieję że u Was lepiej.
Miłego dnia.
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Mój piechu tez wyszedł dziś ze mną na spacer [emoji4]. Wystroiłam męża elegancko na spotkania i bałam się że się zafajda błotem [emoji12]. Pies był wniebowziety ale na wstępie uzgodnilam z nim że jest zimno, pada i jest mokro i że nie ma czasu na wąchanie każdej trawki tylko wskakujemy ba pierwszy trawnik i załatwiamy komplecik. I najlepsze jest to że posłuchał [emoji1][emoji1][emoji1]. Załatwił wszystko w 5 minut i już ciągnął do bramki.
Współczuję [emoji17]Ja co noc mam pobudke o 2ej, ale moja Księżna spi wtedy w najlepsze, tyle że mi ręce dretwieja więc siedzę i nie śpię do 4-5ej...chyba sobie też zrobię spanie na.siedząco.
Dziś głupi dzień. Wstałam o 5ej, żeby u hematologa być jako pierwsza...Byłam 3cia...potem się okazało że nie ma jednego wyniku bo wczoraj panie przy pobieraniu nie zaznaczyły, więc znów w kolejkę na pobranie, a potem znów do lekarki, ale najlepiej żebym poczekała do 13ej na wynik bo ona mi nie powie bez wyniku d-dimerow jakie leczenie...a córka która była ze mną płacze że się do szkoły spóźni...ech...
Mam nadzieję że u Was lepiej.
Miłego dnia.
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dziś żałowałam że współczesne samochody wyposażone są w bluetooth. Odłożę Ci ja dzieci do szkoły... jedno moje a dwa nie moje [emoji12]. I dzwoni mi chłop rozwscieczony z drugiego końca Wawy ( a dojazd z Targowa o tej godzinie i w taka pogodę to dwie godziny z życia wyjęte). Że niepotrzebnie przyjechał bo ... i tu wyjaśnienie całej sytuacji problemów z dokumentacja ...i wali wiązka łaciny że ku... i ja pierd... i inne takie. I wpadł w taki monolog że nie zdążyłam mu powiedzieć że dzieciaki wszystko słyszą, a jak próbowałam to mnie nie słyszał bo tak był wzburzony. Na zakończenie swojej owocnej wypowiedzi usłyszał tylko jeden wielki śmiech dzieciaków i słowa "dzień dobry wujku !".
reklama
DaWo
Jaki słodki [emoji3] ale u mnie by nie przeszedł w domu ani pies ani kot, a jak widzę zdjęcia kota w garnku albo na talerzu to niedobrze mi się robi... nikomu nie rządzę niech sobie trzymają co chcą ale nie u mnie....Mój piechu tez wyszedł dziś ze mną na spacer [emoji4]. Wystroiłam męża elegancko na spotkania i bałam się że się zafajda błotem [emoji12]. Pies był wniebowziety ale na wstępie uzgodnilam z nim że jest zimno, pada i jest mokro i że nie ma czasu na wąchanie każdej trawki tylko wskakujemy ba pierwszy trawnik i załatwiamy komplecik. I najlepsze jest to że posłuchał [emoji1][emoji1][emoji1]. Załatwił wszystko w 5 minut i już ciągnął do bramki.
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom