reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
To ja się pochwale swoja bestia ktora udaje ze jeszcze sie gniewa:p Lalamido slodziak z Twojego;)
IMG_20170428_114858.jpg

Załączniki

• IMG_20170428_114858.jpg
    IMG_20170428_114858.jpg
    368,4 KB · Wyświetleń: 453
Jaki słodki [emoji3] ale u mnie by nie przeszedł w domu ani pies ani kot, a jak widzę zdjęcia kota w garnku albo na talerzu to niedobrze mi się robi... nikomu nie rządzę niech sobie trzymają co chcą ale nie u mnie....

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
To do mnie tylko w gości zapraszam. Zwierzaków Ci u nas dostatek [emoji1]. Pies, chomik i dwa awaria w tym jedno 700l a w środku masa ryb. Ale było gerzej ... kiedyś mieliśmy 4 awaria. Ublagalam męża żeby zlokalizowal swoje pasję akwarystyczne poza domem. Udało się [emoji1]

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

Heloł, ja dzis od rana na nogach.... tak to jest jak dzieci mają wolne( u nas jakies dyrektorskie dzisiaj), a poza tym byłam na wizycie u mojej gin.
Poprosiłam ją żeby zważyła Karola po swojemu bo absolutnie nie wierzę w wagę szpitalną i okazało się że dziś waży 2600g. No i jak to się ma do pomiaru szpitalnego sprzed tygodnia? (2800g). Bardziej ufam temu 2600 g.
Moja gin twierdzi że z takim rozwarciem 1 cm to pochodzę może nawet do porodu i żeby się nie zdziwić jak urodzę w 40 tygodniu :-) wrrr
następna wizyta za 2 tygodnie. Czyli jak (o ile) już będę całkiem zupełnie na chodzie :-)
Zrobiłam dziś jeszcze dodatkowo GBS - niby mi w szpitalu powiedzieli, że nic nie wyszło ale nie zapisali tego w wypisie!!

Monia833- chyba tak zrobię OLX czy allegro i z głowy :-) a młodej może kupię po prostu nowe....
milkaklaudia- ciężko się tylko szuka na tym aliexpress. a co np .kupujesz?
martussa- ja na ciasteczka reflektuje - to mój smak :-) U mnie też ani tesco ani rossmana.
waraai- to właśnie najprzyjemniejsza część polegiwania - zakupy. Cały marzec patrzyłam jak mi znikają z konta pieniążki na bardziej lub mniej potrzebne pierdy dla dziecka :-)
Moja pierworodna pojechała właśnie do Krakowa aby pociągiem pojechać do babci. W tym celu moje mama pociągiem się rano transportowała do Krakowa :-) Spotkają się na dworcu i wsiadają w pociąg powrotny do babciowa. Mam nadzieję, że będzie OK, bo dwa ostatnie lata jak spędzała po kilka dni u teściowej musiałam po nią awaryjnie jeździć... no ale teściowa jest toksyczna...

Moja koleżanka zaczęła rodzić w nocy i nie mieli z kim zostawić córeczki... 2 lata 4 miesiące. Pojechali z nią ( spała w aucie). Oni rodzili a ona spała na parkingu strzeżonym przy portierze :-) Urodzili - ona nadal spała :-) tatuś wrócił z porodówki i zabrał śpiocha do domu.:-)

Zastanawiam sie nad zakupem wkupnego od młodszego brata.... Poprzednio Ala miała 2 lata i 4 miesiące jak siostra wyszła z brzuszka i dostała ukochane tory i pociągi drewniane- no ale wiadomo że teraz to dla obu raczej nie do uwierzenia że to brat z brzucha przyniósł.....
Obie czekają na lalki la lalla i tak myślę czy może im nie kupić od brata.....

Ja część zwierzyńca tj. 2 koty i brata przyrodniego Nikosia zostawilam po przeprowadzce u mamy tam gdzie się wychowywaly...bo w nowym miejscu ciężko byłoby się wszystkim zaadaptować... Ale jak tylko urodze i się trochę ogarniemy to chcemy zaadoptować kolejnego haskacza:)

To do mnie tylko w gości zapraszam. Zwierzaków Ci u nas dostatek [emoji1]. Pies, chomik i dwa awaria w tym jedno 700l a w środku masa ryb. Ale było gerzej ... kiedyś mieliśmy 4 awaria. Ublagalam męża żeby zlokalizowal swoje pasję akwarystyczne poza domem. Udało się [emoji1]

Akwaria miało być [emoji4]

reklama
Heloł, ja dzis od rana na nogach.... tak to jest jak dzieci mają wolne( u nas jakies dyrektorskie dzisiaj), a poza tym byłam na wizycie u mojej gin.
Poprosiłam ją żeby zważyła Karola po swojemu bo absolutnie nie wierzę w wagę szpitalną i okazało się że dziś waży 2600g. No i jak to się ma do pomiaru szpitalnego sprzed tygodnia? (2800g). Bardziej ufam temu 2600 g.
Moja gin twierdzi że z takim rozwarciem 1 cm to pochodzę może nawet do porodu i żeby się nie zdziwić jak urodzę w 40 tygodniu :-) wrrr
następna wizyta za 2 tygodnie. Czyli jak (o ile) już będę całkiem zupełnie na chodzie :-)
Zrobiłam dziś jeszcze dodatkowo GBS - niby mi w szpitalu powiedzieli, że nic nie wyszło ale nie zapisali tego w wypisie!!

Monia833- chyba tak zrobię OLX czy allegro i z głowy :-) a młodej może kupię po prostu nowe....
milkaklaudia- ciężko się tylko szuka na tym aliexpress. a co np .kupujesz?
martussa- ja na ciasteczka reflektuje - to mój smak :-) U mnie też ani tesco ani rossmana.
waraai- to właśnie najprzyjemniejsza część polegiwania - zakupy. Cały marzec patrzyłam jak mi znikają z konta pieniążki na bardziej lub mniej potrzebne pierdy dla dziecka :-)
Moja pierworodna pojechała właśnie do Krakowa aby pociągiem pojechać do babci. W tym celu moje mama pociągiem się rano transportowała do Krakowa :-) Spotkają się na dworcu i wsiadają w pociąg powrotny do babciowa. Mam nadzieję, że będzie OK, bo dwa ostatnie lata jak spędzała po kilka dni u teściowej musiałam po nią awaryjnie jeździć... no ale teściowa jest toksyczna...

Moja koleżanka zaczęła rodzić w nocy i nie mieli z kim zostawić córeczki... 2 lata 4 miesiące. Pojechali z nią ( spała w aucie). Oni rodzili a ona spała na parkingu strzeżonym przy portierze :-) Urodzili - ona nadal spała :-) tatuś wrócił z porodówki i zabrał śpiocha do domu.:-)

Zastanawiam sie nad zakupem wkupnego od młodszego brata.... Poprzednio Ala miała 2 lata i 4 miesiące jak siostra wyszła z brzuszka i dostała ukochane tory i pociągi drewniane- no ale wiadomo że teraz to dla obu raczej nie do uwierzenia że to brat z brzucha przyniósł.....
Obie czekają na lalki la lalla i tak myślę czy może im nie kupić od brata.....
A co to za zwyczaj? Dziecko z brzucha przynosi prezenty? Mój Franek to twierdzi że to on musi coś siostrze kupić...

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry