milkaklaudia
Fanka BB :)
Ojeje ile ciasteczek smakowitych@milkaklaudia proszę!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ojeje ile ciasteczek smakowitych@milkaklaudia proszę!!
To do mnie tylko w gości zapraszam. Zwierzaków Ci u nas dostatek [emoji1]. Pies, chomik i dwa awaria w tym jedno 700l a w środku masa ryb. Ale było gerzej ... kiedyś mieliśmy 4 awaria. Ublagalam męża żeby zlokalizowal swoje pasję akwarystyczne poza domem. Udało się [emoji1]Jaki słodki [emoji3] ale u mnie by nie przeszedł w domu ani pies ani kot, a jak widzę zdjęcia kota w garnku albo na talerzu to niedobrze mi się robi... nikomu nie rządzę niech sobie trzymają co chcą ale nie u mnie....
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Piękny i taki hrabia [emoji6]. U nas niestety pies musi być mały bo mieszkanie w bloku . A w karcie u weterynarza ma wpisane Muki Słodziak [emoji1]. Ale fakt udał nam się [emoji41].To ja się pochwale swoja bestia ktora udaje ze jeszcze sie gniewaLalamido slodziak z Twojego
Zobacz załącznik 804345
Akwaria miało być [emoji4]To do mnie tylko w gości zapraszam. Zwierzaków Ci u nas dostatek [emoji1]. Pies, chomik i dwa awaria w tym jedno 700l a w środku masa ryb. Ale było gerzej ... kiedyś mieliśmy 4 awaria. Ublagalam męża żeby zlokalizowal swoje pasję akwarystyczne poza domem. Udało się [emoji1]
Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom
A co to za zwyczaj? Dziecko z brzucha przynosi prezenty? Mój Franek to twierdzi że to on musi coś siostrze kupić...Heloł, ja dzis od rana na nogach.... tak to jest jak dzieci mają wolne( u nas jakies dyrektorskie dzisiaj), a poza tym byłam na wizycie u mojej gin.
Poprosiłam ją żeby zważyła Karola po swojemu bo absolutnie nie wierzę w wagę szpitalną i okazało się że dziś waży 2600g. No i jak to się ma do pomiaru szpitalnego sprzed tygodnia? (2800g). Bardziej ufam temu 2600 g.
Moja gin twierdzi że z takim rozwarciem 1 cm to pochodzę może nawet do porodu i żeby się nie zdziwić jak urodzę w 40 tygodniu :-) wrrr
następna wizyta za 2 tygodnie. Czyli jak (o ile) już będę całkiem zupełnie na chodzie :-)
Zrobiłam dziś jeszcze dodatkowo GBS - niby mi w szpitalu powiedzieli, że nic nie wyszło ale nie zapisali tego w wypisie!!
Monia833- chyba tak zrobię OLX czy allegro i z głowy :-) a młodej może kupię po prostu nowe....
milkaklaudia- ciężko się tylko szuka na tym aliexpress. a co np .kupujesz?
martussa- ja na ciasteczka reflektuje - to mój smak :-) U mnie też ani tesco ani rossmana.
waraai- to właśnie najprzyjemniejsza część polegiwania - zakupy. Cały marzec patrzyłam jak mi znikają z konta pieniążki na bardziej lub mniej potrzebne pierdy dla dziecka :-)
Moja pierworodna pojechała właśnie do Krakowa aby pociągiem pojechać do babci. W tym celu moje mama pociągiem się rano transportowała do Krakowa :-) Spotkają się na dworcu i wsiadają w pociąg powrotny do babciowa. Mam nadzieję, że będzie OK, bo dwa ostatnie lata jak spędzała po kilka dni u teściowej musiałam po nią awaryjnie jeździć... no ale teściowa jest toksyczna...
Moja koleżanka zaczęła rodzić w nocy i nie mieli z kim zostawić córeczki... 2 lata 4 miesiące. Pojechali z nią ( spała w aucie). Oni rodzili a ona spała na parkingu strzeżonym przy portierze :-) Urodzili - ona nadal spała :-) tatuś wrócił z porodówki i zabrał śpiocha do domu.:-)
Zastanawiam sie nad zakupem wkupnego od młodszego brata.... Poprzednio Ala miała 2 lata i 4 miesiące jak siostra wyszła z brzuszka i dostała ukochane tory i pociągi drewniane- no ale wiadomo że teraz to dla obu raczej nie do uwierzenia że to brat z brzucha przyniósł.....
Obie czekają na lalki la lalla i tak myślę czy może im nie kupić od brata.....