reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

O proszę...trzymaj się i relacjonuj na bieżąco :-)

A ja miałam dziś mega nerwa...pojechaliśmy w sumie tylko po nawóz do trawnika, ale po drodze jeszcze Decathlon i Auchan i już wchodząc do Auchan stwierdziłam, że wyczerpałam już limit chodzenia na dziś, wlokłam się jak kaczka, miałam wrażenie, że mi Mała zaraz wypadnie między nogami. Napaliłam się na truskawki, których już nie było, ale kupiłam smoczki uspokajające i parę drobiazgów...ledwo stac mogłam, kręgosłup bolał na maksa....a tu wszystkie kasy po kilometry....patrzę, że kawałek dalej kasa pierwszeństwa, więc mówię mojemu mężowi, że idziemy, a tam sami młodzi z pełnymi wózkami zakupów i mówię na głos, że faktycznie wszyscy tu w ciąży i na wózkach inwalidzkich, każdy udawał że mnie nie słyszy...czerwona chyba byłam jak parowóz, gorąco mi a krzyż chciał eksplodować...nagle woła nas Pani z kasy i to nie przed kogoś, tylko odsunęła zakupy starszego małżeństwa i kazała nam z córką przejść, a mój mąż wykładał jej zakupy prosto z koszyka...mój mąż mi w aucie powiedział, że wzrokiem chcieli mnie zabić...nosz ku...wa......m...ć.....:-/
No a co ,pierdolone Polaczki!!! W takim złym kraju mieszkamy bo sami zachowujemy się jak dzikusy!!!! Dziady z marketu!!!!

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ale się rozpisalyscie ;) i pospiewane było widzę. Są takie głupie piosenki,ze w ucho wpadają a jaka oni kasę na tych glupotach robią to głowa mala.
Ja też dziś byłam w 3 sklepach i sprzedawczyni na mięsnym w delikatesach centrum poprosiła mnie poza kolejka ale powiedziała to takim tonem,ze poczułam się winna za swój brzuch. Córka chciała iść na plac zabaw i taki był plan bo pogoda byla w miarę ale po 10 minutach chodzenia po parku stwierdziłam,ze jak usiade na ławce na placu zabaw to już nie wstane więc wolę się ewakuować do domu ;) w domu trochę odpoczelam,zrobiłam obiad na 2 dni,wstawiłam pranie i poodkurzalam. Jutro znów wybieram się na ktg i cieszę się bo mąż już będzie w domu jak wrócę ze szpitala ;)

Ale się rozpisalyscie ;) i pospiewane było widzę. Są takie głupie piosenki,ze w ucho wpadają a jaka oni kasę na tych glupotach robią to głowa mala.
Ja też dziś byłam w 3 sklepach i sprzedawczyni na mięsnym w delikatesach centrum poprosiła mnie poza kolejka ale powiedziała to takim tonem,ze poczułam się winna za swój brzuch. Córka chciała iść na plac zabaw i taki był plan bo pogoda byla w miarę ale po 10 minutach chodzenia po parku stwierdziłam,ze jak usiade na ławce na placu zabaw to już nie wstane więc wolę się ewakuować do domu ;) w domu trochę odpoczelam,zrobiłam obiad na 2 dni,wstawiłam pranie i poodkurzalam. Jutro znów wybieram się na ktg i cieszę się bo mąż już będzie w domu jak wrócę ze szpitala ;)
A gdzie chodzisz na ktg

Bo ja mam 2 maja zrobić ktg,ale ponoć jak pójdę do szpitala na oddział położniczy to oni nie robiła ktg ludzia z ulicy tylko pacjentką oddziału,a jak mają mnie położyć na dwa dni do 30minut badania to chyba szału dostanę

reklama
Dzień doberek [emoji2]. Ja o 3.00 tradycyjnie wstawanko. Nie wiem co jest z ta godzina ale już od kilku dni o równej 3 budzę się.
Wymoscilam sobie dziś gniazdko w łóżku i kimałam do 6.30 na siedząco. Syn właśnie przydreptal do mojego łóżka i kazał zgasić światło bo tak rano to on ma "ból słońca" w oczach [emoji12]. Biedny nie wie jeszcze że w połączeniu z kacem jest dużo gorzej [emoji41].
Na 9.30 zabieram osiedlowa ferajnę do szkoły więc będzie wesoło w aucie [emoji6].
Leje jak ... ale nic to [emoji16] bo dziś już 36 i 1

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry