reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Wariatki :)
U nas dziś 37 tc, torba nie chce się spakować sama, wredna jakaś!
Młoda wczoraj na USG 3170, lekarz mówi, że 3,5kg powinna mieć (oby nie więcej)
Mania! Gratki!!! Dawaj zdjęcia Zośki!

1493312638-aaaaaa.jpeg

Mam wrażenie że ta lista jakaś ubogą[emoji53]

A pod szlafrokiem GOŁA BABA[emoji106]

o matko!!! zostawić Was na chwile ...;)

@mania1987 gratuluję !!!

Ja dziś byłam u mojej gin i poklepała Tołdiego po główce, bo jak poleżę jeszcze dwa tygodnie to później niech już się dzieje wola nieba :). Mogę nawet męża zbałamucić albo na koncert country iść :). Do 26 nie dotrzymam ale te dwa tygodnie jeszcze dam radę.
Luteinę odstawiam :) a jutro USG.

Tak się ucieszyłam, że mi jak po Red Bullu skrzydeł dodało i powiedziałam mężowi, że muszę sobie pojeździć po Wawie :). Pobawiłam się dziś w kuriera rozwożąc papierologię za niego, żeby mógł uczciwie popracować ;). Ale za to jak wróciłam to ... zgon... Dobrze że syn nr 1 zaczął się już sam z lekcjami ogarniać bo jakbym miała jeszcze stać nad nim i tłumaczyć to musiałabym się kijami podpierać.

Nawet samochód mężowi zostawiłam na myjni ... to nic, że lało i leje i znowu jest brudny skoro miałam godzinę na dokupienie sobie rzeczy do torby pod pretekstem "przecież samochód się myje ... to co mam robić...). A konkretnie cycników.
Dwa tygodnie temu zamówiłam sobie dwa na allegro... i okazało się że mimo rozmiaru D to pół cycka to mi się może zmieści ;) . Trzeba było zaopatrzeć się w coś bardziej namacalnego i po przymiarce kupiłam.. 4 ;/.

reklama
Do góry