DaWo
Fanka BB :)
Witamy się po wizycie [emoji16]oczywiście z wymazow wyszło że coś tam mam i będzie antybiotyk[emoji53], łożysko wydolne, wody odpowiednia ilość, szyjka 37mm ja 1,5kg do przodu a mała ok 3kg[emoji16] dała skierowanie na szpital tak na wszelki wypadek. Ktg 2maja mam zrobić gdzieś tylko gdzie? Może komórka sobie zrobię[emoji53] bo w przychodni poradnia nieczynna... A w szpitalu to dostali wizji że robią tylko pacjentką z oddziału, więc jak mnie do 20minut badania położą na dwa dni to szału dostanę [emoji33][emoji49][emoji48][emoji83]
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
No i jeszcze chciałam się pochwalić że dzisiaj po raz pierwszy od ginekolog usłyszałam że będzie córka [emoji3] bo zawsze mówiła że nie widzi chłopca ale to nie znaczy że będzie córka,a teraz jest pewna... Mówiłam jej jeszcze że u nas na wsi ostatnie 3porody były na odwrót, czujecie 3i to jeden po drugim w ciągu 4tygodni, więc mówię do niej że nie chcę być czwarta[emoji3]
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
No i jeszcze chciałam się pochwalić że dzisiaj po raz pierwszy od ginekolog usłyszałam że będzie córka [emoji3] bo zawsze mówiła że nie widzi chłopca ale to nie znaczy że będzie córka,a teraz jest pewna... Mówiłam jej jeszcze że u nas na wsi ostatnie 3porody były na odwrót, czujecie 3i to jeden po drugim w ciągu 4tygodni, więc mówię do niej że nie chcę być czwarta[emoji3]
Ostatnia edycja: