reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Ja dziś znowu noc do kitu,ułożyć się nie mogłam,przebudzilam się o 4:30 później o 5:10 i od tego czasu zamykanie oczu na siłę ale nic z tego budzik nastawiony na 6:45 bo wybieram się dziś na ostatnie badania. Będzie trzeba odespac w dzień co się u mnie ostatnio dosyć często zdarza. Deszcz pada za oknem co zdecydowanie odbiera chęci wyjścia na dwor jeszcze o tak wczesniej porze. Mam nadzieję,ze u was dziś słonecznie i bez deszczu.

reklama
Mam podobnie z tymi ruchami. Ale moja malutka już od jakiegoś czasu wypina się bardzo mocno tylko po prawej stronie... czuje też w boku chyba nóżki [emoji6]

zrobiłam wczoraj badania. Jestem bardzo zadowolona z moczu i morfologii. A wynik Hbs bedzie dziś lub jutro. Jutro pędzę na ktg.

Kobietki czy któraś pije napar z liści malin?

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry ! :D Ja dzisiaj wizytuję :) zobaczymy czy przez tydzień się coś zmieniło tam na dole i jak wyniki... :)
Za mną cała przespana noc, i tak do mnie dociera, że za chwilę nie będzie już takich nocy....:oo2:

Naparu nie piję, wolę inne metody tj. mąż w obroty ;) ale tak na całego to po albo w trakcie majówki. :-p

Życzę Wam miłego dnia :-) :)

Dzień dobry.
Monia i Gabiś to dobrze, że chociaż ciśnienie szaleje ale Wy tego nie odczuwacie. Kolatanie serca to u mnie norma i jak wali to całym ciałem. A zauważyłam że jak zjem to prawie za każdym razem. Lekarz stwierdził że tam jest coraz mniej miejsca i wszystko unosi się do góry i jeden narząd uciska na drugi a do tego mam stwierdzona tachykardie. Ale już się przyzwyczaiłam do tych objawów.

Martusiamiska będę piła napar po skończonym 36 tygodniu. Już liście kupiłam :) a co tam zaszkodzić nie zaszkodzi :)

A właśnie. Dziewczyny nie widzę swojego suwaczka. Proszę napiszcie mi ile tam pokazuje tyg. :) z góry dzięki :)

Ja dziś spałam ładnie od 24 do teraz bez żadnej przerwy. Ale tu dużo u nas nocnych markow widzę :) chyba maluszki przygotowują do braku snu w nocy :)

Ja tam 9 maja zamierzam uskutecznić erotyczną randkę (pierwszą od czasu świąt :( ), bo przez te nakazy i zakazy teraz w każdej wolnej chwili myślę o seksie. :p
A wolnych chwil ci teraz u mnie dostatek... :p

Cześć dziewczyny u mnie pobudka dopiero o 6.30 [emoji16] była. Teraz siedzę na drugiej turze badań [emoji6]. Ale trwa to i trwa chociaż kolejki nie ma bo chociaż są tylko trzy osoby do badań to babeczka, która pobiera krew to taka gaduła że szok [emoji6]. I gada i gada i gada ...

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry poranne ptaszki :)
Ja z przerwą ale spałam...ale w nocy moje dzieciaki dawały czadu Młoda w brzuchu fikolki i przewroty a Mlody na łóżku spał dzis na siedząco. ..niewiem co to bylo...:p

Waraai, teraz celibat....:) stąd masz te sny zeby chociaż troszkę we śnie sie wyrównał poziom hormonów....

A moja Mała w brzuchu czasami ma czkawke Wasze szkraby też? i wtedy brzuch podskakuje....

Dzis wkoncu piękny i w miarę ciepły dzień...szkoda że podobno tylko dziś. ..

reklama
Do góry