Cześć dziewczyny!
Tydzień mnie nie było i dziś od rana nadrabiam zaległości w waszych wpisach. Zaliczyłam ostatni niesamowicie intensywny tydzień w pracy i od piątku jestem już na L4. Za to od soboty sprzątam po zakończonym (w końcu) remoncie łazienki. Nawet nie przypuszczacie w jakich miejscach znajduję pył z tynku _-_
@Karlik - spóźnione życzenia urodzinowe! Pamiętaj, że kobieta ma tyle lat na ile się czuje (w moim przypadku to jakieś 16
) Życzę Ci, żeby się wszystko dobrze poukładało, żeby ubezpieczyciel szybko się ogarnął, a firma stanęła na nogi jeszcze lepsza niż wcześniej! No i oczywiście dużo zdrówka dla Ciebie i maleństwa i bezpiecznego, lekkiego porodu!
Ja od dzisiaj mam w planach rozpoczęcie prania i prasowania i zakupowe szaleństwo internetowe. Dopiero wózek zamówiliśmy z mężem wczoraj (do obioru po porodzie), a tak, nic nie mamy z mebli.
W temacie komody to zastanawiam się nad czymś takim:
Link do: # Biała Komoda z przewijakiem + regalik 2w1
I mam straszny problem z biustonoszami. Jakby wszyscy producenci weszli w zmowę, że mama karmiąca to musi być Mama przez duże M, a w moich mikrorozmiarach (65 obwodu) nic nie ma.. a przynajmniej nic w cenie poniżej 100 zł, ale jeszcze nie jestem aż tak zdesperowana... chyba...
Miłego dzionka wszystkim życzę i dużo słoneczka. U mnie na Kabatach ładnie przygrzewa