reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Hej laski [emoji6]
Witam się z nową mamą [emoji4]
Powodzenia dla mamusiek które muszą się oszczędzać [emoji8]
My byliśmy na wizycie tydzień temu to był 34t i 4d - malutka miała 2600 i wszystko fajnie oprócz niskiego poziomu PLT (płytek krwi) i leukocytów w moczu... gin kazał pobrać Urosept. Jutro idę na wykaz na paciorkowce i wizyty będą już w szpitalu... hmm czuje stres porodowy [emoji33]

Jutro wybieram się do Rossmana i mam nadzieję że uda mi się skorzystać z promocji.

No i w końcu chce mieć już spakowaną torbę do szpitala... i tak chyba późno.

Pogodę mamy piękna [emoji7]
Mam ochotę na kolejną porcję lodów [emoji14]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Śpicie koleżanki? Jak minęła niedziela? Mi super, dobry obiad,lody, posiedziałam, polezałam no i teraz nie mogę spać [emoji19]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Śpicie koleżanki? Jak minęła niedziela? Mi super, dobry obiad,lody, posiedziałam, polezałam no i teraz nie mogę spać [emoji19]

Ja standardowo - nie spie :) tez mila niedziela - upralam ciuszki mlodej, maz umyl okna, skoczylismy na obiad. Fajnie, ze tak cieplo. Teraz lozko, meliska i szalejka w brzuchu ;)

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom

A jak tam dziewczyny temat biustonoszy do karmienia? Coś możecie polecić? Ja jeszcze nie mam ani jednego... nie wiem na co się zdecydować...

Ja nie kupuję,a dlaczego- bo nie[emoji16] jakoś nie mam potrzeby, ale nie odradzam. Jestem już po wizycie w laboratorium, oczywiście w kolejce 30minut odpoczelam... W takich miejscach gdzie wypadałoby ciężarna przepuścić nikt nie zapyta cię o ciążę. Przebiegłość kontra ciekawość [emoji16][emoji3][emoji23]

A jak tam dziewczyny temat biustonoszy do karmienia? Coś możecie polecić? Ja jeszcze nie mam ani jednego... nie wiem na co się zdecydować...

Dzien dobry!
Ja jakoś na początku 9go miesiąca skocze do salonu brafitterskiego, do ktorego chodzilam przed ciaza. Pogadam z dziewczynami, poprosze o rade, kupie z jeden biustonosz moze a reszte pewnie przez internet. Zobaczymy, jakie beda ceny ;)
A na noc pewnie jakis h&m najprostszy. Musze skoczyc do sklepu i zmacac te biustonosze ;)

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom

MajMAj- oj nietrzymanie moczu wkurza - ale po tylu porodach to żadne ćwiczenia mięśni kegla chyba nie pomogą. Poznałam na treningach dziewczynę po zabiegu i niestety nie był skuteczny...
waraai - 80 cm to wcale nie mało jak na gondole :-) Te moje kosze chyba mniejsze.

Moi wczoraj wędrowali po górach - 10 km łącznie z grząźnięciem w śniegu. Moja 8 latka naładowana endorfinami jak nigdy. Wrócili ok. 19 tej i jeszcze zabrali mnie na obiad/kolację. A ja się wynudziłam w domu okropnie. Większość dnia na powietrzu - cudownie ale jednak cały czas sama- i dziś na nowo...

A mój mąż wczoraj powiedział że piękne te kosze które kupiłam - nawet nie wiedziałam jak zareagować bo on nigdy się nie wypowiada na temat rzeczy dzieciowych a już na pewno nie jako zachwyt :-) miło - może w końcu uda się żeby był w domu na tyle długo by przestawić mi komodę i biurko to poukładam wszystko na gotowo.

reklama
Witam sie z rana :)
Już po pobraniu krwi...i milo zostalam zaskoczona Pan pewnie w moim wieku chciał Mnie przepuścić w kolejce ale podziękowałam bo pomyślałam że On się pewnie spieszy do pracy, a ja się dobrze czuje i poczekam, ale bardzo mily początek dnia. Może bal sie ze zacznę mu rodzic :D
Weekend cudowny...pogoda dopisala...spacery, leniuchowanie, wdychanie ciepła i goszczenie gości...wszytkiego po trochę...
Ale kupilam torbe do wózka Skip Hop zobaczymy jak przyjdzie czy bedzie oki i nadal brak komody plus łóżeczka i ręczniki kąpielowe dla Młodej i może wkońcu torbe spakuje do szpitala...ale jeszcze chwila...
Zobaczymy co w środę sie dowiem jak odstawienie luteiny zadziałalo i czy jak są skurcze czy coś sie dzieje czy to nadal straszaki...bo czuję coraz częściej twardnienie brzucha...
Ale jeszcze w weekend chcę jechac do rodziców i dziadków 120 km bo co będę sama siedzieć jak mąż wylatuje...pewnie ostatni raz bo później może juz być ryzyko...

A dzis kolejne pranie ubranek bo dostalam znów nowy karton...i mogłabym mieć bliźniaki albo trojaczki tak zostalam obdarowana :)

Do góry