reklama
DaWo
Fanka BB :)
Może lody[emoji510][emoji511][emoji509] tak, to dobry plan[emoji106] udanej niedzieli...
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Martusiamiska
Hej laski [emoji6]
Witam się z nową mamą [emoji4]
Powodzenia dla mamusiek które muszą się oszczędzać [emoji8]
My byliśmy na wizycie tydzień temu to był 34t i 4d - malutka miała 2600 i wszystko fajnie oprócz niskiego poziomu PLT (płytek krwi) i leukocytów w moczu... gin kazał pobrać Urosept. Jutro idę na wykaz na paciorkowce i wizyty będą już w szpitalu... hmm czuje stres porodowy [emoji33]
Jutro wybieram się do Rossmana i mam nadzieję że uda mi się skorzystać z promocji.
No i w końcu chce mieć już spakowaną torbę do szpitala... i tak chyba późno.
Pogodę mamy piękna [emoji7]
Mam ochotę na kolejną porcję lodów [emoji14]
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Witam się z nową mamą [emoji4]
Powodzenia dla mamusiek które muszą się oszczędzać [emoji8]
My byliśmy na wizycie tydzień temu to był 34t i 4d - malutka miała 2600 i wszystko fajnie oprócz niskiego poziomu PLT (płytek krwi) i leukocytów w moczu... gin kazał pobrać Urosept. Jutro idę na wykaz na paciorkowce i wizyty będą już w szpitalu... hmm czuje stres porodowy [emoji33]
Jutro wybieram się do Rossmana i mam nadzieję że uda mi się skorzystać z promocji.
No i w końcu chce mieć już spakowaną torbę do szpitala... i tak chyba późno.
Pogodę mamy piękna [emoji7]
Mam ochotę na kolejną porcję lodów [emoji14]
DaWo
Śpicie koleżanki? Jak minęła niedziela? Mi super, dobry obiad,lody, posiedziałam, polezałam no i teraz nie mogę spać [emoji19]
Olo32
Ja standardowo - nie spie tez mila niedziela - upralam ciuszki mlodej, maz umyl okna, skoczylismy na obiad. Fajnie, ze tak cieplo. Teraz lozko, meliska i szalejka w brzuchuŚpicie koleżanki? Jak minęła niedziela? Mi super, dobry obiad,lody, posiedziałam, polezałam no i teraz nie mogę spać [emoji19]
Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom
Martusiamiska
A jak tam dziewczyny temat biustonoszy do karmienia? Coś możecie polecić? Ja jeszcze nie mam ani jednego... nie wiem na co się zdecydować...
DaWo
Ja nie kupuję,a dlaczego- bo nie[emoji16] jakoś nie mam potrzeby, ale nie odradzam. Jestem już po wizycie w laboratorium, oczywiście w kolejce 30minut odpoczelam... W takich miejscach gdzie wypadałoby ciężarna przepuścić nikt nie zapyta cię o ciążę. Przebiegłość kontra ciekawość [emoji16][emoji3][emoji23]A jak tam dziewczyny temat biustonoszy do karmienia? Coś możecie polecić? Ja jeszcze nie mam ani jednego... nie wiem na co się zdecydować...
Olo32
Dzien dobry!A jak tam dziewczyny temat biustonoszy do karmienia? Coś możecie polecić? Ja jeszcze nie mam ani jednego... nie wiem na co się zdecydować...
Ja jakoś na początku 9go miesiąca skocze do salonu brafitterskiego, do ktorego chodzilam przed ciaza. Pogadam z dziewczynami, poprosze o rade, kupie z jeden biustonosz moze a reszte pewnie przez internet. Zobaczymy, jakie beda ceny
A na noc pewnie jakis h&m najprostszy. Musze skoczyc do sklepu i zmacac te biustonosze
Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom
Karlik
MajMAj- oj nietrzymanie moczu wkurza - ale po tylu porodach to żadne ćwiczenia mięśni kegla chyba nie pomogą. Poznałam na treningach dziewczynę po zabiegu i niestety nie był skuteczny...
waraai - 80 cm to wcale nie mało jak na gondole :-) Te moje kosze chyba mniejsze.
Moi wczoraj wędrowali po górach - 10 km łącznie z grząźnięciem w śniegu. Moja 8 latka naładowana endorfinami jak nigdy. Wrócili ok. 19 tej i jeszcze zabrali mnie na obiad/kolację. A ja się wynudziłam w domu okropnie. Większość dnia na powietrzu - cudownie ale jednak cały czas sama- i dziś na nowo...
A mój mąż wczoraj powiedział że piękne te kosze które kupiłam - nawet nie wiedziałam jak zareagować bo on nigdy się nie wypowiada na temat rzeczy dzieciowych a już na pewno nie jako zachwyt :-) miło - może w końcu uda się żeby był w domu na tyle długo by przestawić mi komodę i biurko to poukładam wszystko na gotowo.
waraai - 80 cm to wcale nie mało jak na gondole :-) Te moje kosze chyba mniejsze.
Moi wczoraj wędrowali po górach - 10 km łącznie z grząźnięciem w śniegu. Moja 8 latka naładowana endorfinami jak nigdy. Wrócili ok. 19 tej i jeszcze zabrali mnie na obiad/kolację. A ja się wynudziłam w domu okropnie. Większość dnia na powietrzu - cudownie ale jednak cały czas sama- i dziś na nowo...
A mój mąż wczoraj powiedział że piękne te kosze które kupiłam - nawet nie wiedziałam jak zareagować bo on nigdy się nie wypowiada na temat rzeczy dzieciowych a już na pewno nie jako zachwyt :-) miło - może w końcu uda się żeby był w domu na tyle długo by przestawić mi komodę i biurko to poukładam wszystko na gotowo.
reklama
Witam sie z rana
Już po pobraniu krwi...i milo zostalam zaskoczona Pan pewnie w moim wieku chciał Mnie przepuścić w kolejce ale podziękowałam bo pomyślałam że On się pewnie spieszy do pracy, a ja się dobrze czuje i poczekam, ale bardzo mily początek dnia. Może bal sie ze zacznę mu rodzic
Weekend cudowny...pogoda dopisala...spacery, leniuchowanie, wdychanie ciepła i goszczenie gości...wszytkiego po trochę...
Ale kupilam torbe do wózka Skip Hop zobaczymy jak przyjdzie czy bedzie oki i nadal brak komody plus łóżeczka i ręczniki kąpielowe dla Młodej i może wkońcu torbe spakuje do szpitala...ale jeszcze chwila...
Zobaczymy co w środę sie dowiem jak odstawienie luteiny zadziałalo i czy jak są skurcze czy coś sie dzieje czy to nadal straszaki...bo czuję coraz częściej twardnienie brzucha...
Ale jeszcze w weekend chcę jechac do rodziców i dziadków 120 km bo co będę sama siedzieć jak mąż wylatuje...pewnie ostatni raz bo później może juz być ryzyko...
A dzis kolejne pranie ubranek bo dostalam znów nowy karton...i mogłabym mieć bliźniaki albo trojaczki tak zostalam obdarowana
Już po pobraniu krwi...i milo zostalam zaskoczona Pan pewnie w moim wieku chciał Mnie przepuścić w kolejce ale podziękowałam bo pomyślałam że On się pewnie spieszy do pracy, a ja się dobrze czuje i poczekam, ale bardzo mily początek dnia. Może bal sie ze zacznę mu rodzic
Weekend cudowny...pogoda dopisala...spacery, leniuchowanie, wdychanie ciepła i goszczenie gości...wszytkiego po trochę...
Ale kupilam torbe do wózka Skip Hop zobaczymy jak przyjdzie czy bedzie oki i nadal brak komody plus łóżeczka i ręczniki kąpielowe dla Młodej i może wkońcu torbe spakuje do szpitala...ale jeszcze chwila...
Zobaczymy co w środę sie dowiem jak odstawienie luteiny zadziałalo i czy jak są skurcze czy coś sie dzieje czy to nadal straszaki...bo czuję coraz częściej twardnienie brzucha...
Ale jeszcze w weekend chcę jechac do rodziców i dziadków 120 km bo co będę sama siedzieć jak mąż wylatuje...pewnie ostatni raz bo później może juz być ryzyko...
A dzis kolejne pranie ubranek bo dostalam znów nowy karton...i mogłabym mieć bliźniaki albo trojaczki tak zostalam obdarowana