Karlik
Fanka BB :)
A ja myślałam, że to ja tak mam. Myślę, że to wielkość dziecka i ułożenie takie daje uczucie, bo czasem się macam nad pępkiem czy z boku i tam twardo nie jest więc to nie cała macica. Zobacz jak jest u Ciebie...... ale w nocy jak do wc lecę to brzuch jak kamień....dziwne ale też tak mam... .
asia333podlasie - oj to ciśnienie. Koleżanka też miała 2 cesarki właśnie przez to. Jedną nawet dla bezpieczeństwa w 35 tyg.
Olo32- a te pończochy to na leżąco nie?
Ja dzisiaj miałam jakiś kryzys rano - tak sie wydarłam ( w sensie głośno odpowiedziałam z nerwami) na córkę, bo nie słyszała ( byłyśmy na innych piętrach) mojej odpowiedzi na pytanie - 3 razy , że zaraz potem się rozpłakałam. Jak sobie teraz przypomnę to mi się chce wyć - jak mogę być tak nieopanowana!!
Mała mnie potem przepraszała, że nie słyszała bo ja miałam zamknięte drzwi - no koszmar - ONA MNIE?? Oj chyba samej mi z tym wszystkim już ciężko. Dobrze że wieczorem już M wraca :-(
Ja dziś rano poczułam jakąś wydzielinę wstając z łóżka - mleczną ale az kropelka na udzie ( śpię bez majtek) i się zestresowałam strasznie czy to nie wody.... Młody jest tak nisko jakby w kanale rodnym siedział.
dobrze ze jest dziś mój dzień wyjścia z domu to się przewietrzę i może mi się w głowie rozjaśni. Mam masę rzeczy do załatwienia, odebrania paczek, przesyłek, apteka, szkoła.... cieszy mnie to bardzo :-)