Karlik
Fanka BB :)
Marta- podbijam temat karuzeli. Jak dziecko ma miesiąc to juz chętnie patrzy na cos a czy mnie sie bedzie chciało w pierwszym miesiącu szukac karuzeli,..? Poprzednio miałam świetna tiny love. Bardzo wytrzymała na ciągniecie za zabawki i ładnie grała. Wyświetlacz uważam za zbytek. Ważne sanontensywne kolory. Ja na prezent nie licze.
Waraai- Ty jestes harpaganem . Tydzień temu ledwo sie ruszałaś a teraz szlajasz sie na całego co dostaliście- opowiadaj!!
Milkaklaudia- Asparagin możesz brać spokojnie. Mnie kiedyś dietetyk tez polecał ale jest to jedna ze słabiej przyswajalnych form magnezu. A ! i do tego bierz b6 bo inaczej sie nie przyjmie ja teraz biorę formę cytrynianu magnezu i widzę b. Duża różnice. Fajnie ze po wizycie wszystko ok, ja za tydzień. Nie moge sie doczekać.
DaWo- jak noga?
MamaAWR- narzekać - źle, chwalić źle... Milczenie złotem
Waraai- Ty jestes harpaganem . Tydzień temu ledwo sie ruszałaś a teraz szlajasz sie na całego co dostaliście- opowiadaj!!
Milkaklaudia- Asparagin możesz brać spokojnie. Mnie kiedyś dietetyk tez polecał ale jest to jedna ze słabiej przyswajalnych form magnezu. A ! i do tego bierz b6 bo inaczej sie nie przyjmie ja teraz biorę formę cytrynianu magnezu i widzę b. Duża różnice. Fajnie ze po wizycie wszystko ok, ja za tydzień. Nie moge sie doczekać.
DaWo- jak noga?
MamaAWR- narzekać - źle, chwalić źle... Milczenie złotem