Dostałam sterydy w środę☺Lola a nie powinnas pojechac na ip zeby dali Ci sterydy na plucka dla maluszka? Czy juz je masz?
reklama
Nie dawali ci zadnych kroplówek przeciwbólowych czy cos na rozluźnienie?Czy ze szpitala mogą wypisać z silnym bólem brzucha? Leżę tydzień i ciągle mnie strasznie boli.mimo że zgłaszam to na każdej wizycie zastanawiają się nad wypisem...a ja płaczę z bólu.
milkaklaudia
Fanka BB :)
Waraai podziwiam Cię jeszcze za te podróże w tym tyg ciąży wolę już za daleko domu się nie oddalać. Jeszcze Jutlandia? Gdzie to jest?
Majówka2017 tak jak piszą dziewczyny marudz i narzekaj, upominaj się bo inaczej to nieraz totalna olewka a z bólami do domu to też bez sensu wracać.
Ja jestem dziś po wizycie. Mała waży 1,5kg ma się dobrze ktg w porządku skurczy brak. Szyjka jest zamknięta i twarda. Robił nam dzisiaj 3 badania prenatalne i wszystko jest dobrze. O tych trzecich badaniach mówił że jak w poprzednich nie wystąpiły żadne wady czy zmiany to w tym tygodniu ciąży nic nie powinno już wystąpić dlatego niektórzy lekarze już ich nie robia. Mała jest obrocona główka do dołu a te skurcze co miałam to raczej były przepowiadajace.
I pokazał nam że Klaudia ma już włosy na głowie mogę brać sobie magnez bo mi powięka skacze. Powiedział że obojętnie jaki. I tak właśnie się zastanawiam bo mam w domu aspargin a to jest magnez z potasem czy mogę sobie go wziąć? Któraś z Was chyba brała?
Majówka2017 tak jak piszą dziewczyny marudz i narzekaj, upominaj się bo inaczej to nieraz totalna olewka a z bólami do domu to też bez sensu wracać.
Ja jestem dziś po wizycie. Mała waży 1,5kg ma się dobrze ktg w porządku skurczy brak. Szyjka jest zamknięta i twarda. Robił nam dzisiaj 3 badania prenatalne i wszystko jest dobrze. O tych trzecich badaniach mówił że jak w poprzednich nie wystąpiły żadne wady czy zmiany to w tym tygodniu ciąży nic nie powinno już wystąpić dlatego niektórzy lekarze już ich nie robia. Mała jest obrocona główka do dołu a te skurcze co miałam to raczej były przepowiadajace.
I pokazał nam że Klaudia ma już włosy na głowie mogę brać sobie magnez bo mi powięka skacze. Powiedział że obojętnie jaki. I tak właśnie się zastanawiam bo mam w domu aspargin a to jest magnez z potasem czy mogę sobie go wziąć? Któraś z Was chyba brała?
majówka2017
Zaciekawiona BB
Będę dziś z lekarzem, że na wypis się nie zgadzam, bo mnie boli i boję się iść do domu i sama być, bo mąż pracuje.ja jestem w szoku.
MilkaKlaudia, gratulacje udanej wizyty super że wszystko wporzadku. Ja biorę aspargin i mi go zaleciła moja Ginka i inna Pani Ginekolog u której bylam pod nieobecność mojej też właśnie Aspargin zaleciła. Wiec napewno nie zaszkodzi a mi pomógł bo uspokoił skurcze.
Olo32
Hejo dziewczęta! Nad morzem chłodno i wietrznie, ale fajnie się wyrwać z Warszawy dziś trochę pochodziliśmy i nogi mi wchodzą w dupsko no i zwiedziłam chyba połowę kibelków w Trójmieście. Co chwilę chce mi się siku! Plecy dały trochę o sobie, więc poleguję teraz ale ogólnie wypad udany. Jutro powrót
Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom
milkaklaudia
Okejka to będę go brała. Dzięki za odpowiedźMilkaKlaudia, gratulacje udanej wizyty super że wszystko wporzadku. Ja biorę aspargin i mi go zaleciła moja Ginka i inna Pani Ginekolog u której bylam pod nieobecność mojej też właśnie Aspargin zaleciła. Wiec napewno nie zaszkodzi a mi pomógł bo uspokoił skurcze.
Majówka2017 nie daj się. Oczywiście mów że się nie zgadzasz na wypis jak Cię tak nadal mocno boli.
asia333podlasie
Fajnie milka ze u Ciebie wszystko i u malej dobrze ja wizyte bede miala w srode to bedzie 31t1d u Ciebie dzis ile? Juz nie moge sie doczekac. Teraz masz wizyte kiedy?
Olo, fajnie ze wypoczynek się udaje :-) korzystajcie bo później będzie też fajowo ale jak to mój mąż mówi jak Rumuni bo tyle tego wszystkiego trzeba będzie brać ze sobą ze teraz dwie walizeczki to pikuś
Ja właśnie z basenu wróciłam tzn. ja na trybunach a Młody pływa...ale dziś z relaksikiem herbata mrożona mango i można było w tym upale siedzieć
Ja właśnie z basenu wróciłam tzn. ja na trybunach a Młody pływa...ale dziś z relaksikiem herbata mrożona mango i można było w tym upale siedzieć
reklama
mamaAWR
Cześć dziewczyny! Jeden dzień w pracy i znów nie nadążam za wami
@Karlik - ty ewidentnie wykrakałaś to rozwolnienie. To nie wiesz, że dzieci nigdy nie wolno chwalić?! A już zwłaszcza w kontekście zdrowia, bo zawsze jak na złość coś się przypląta.
@waraai - szalona, że też masz siły tyle podróżować - podziwiam! Ja to wzdycham jak muszę metrem do pracy zajechać (normalnie mnie mąż podwozi, ale nie zawsze)
@Olo32 - też widzę żywiołowo, jak na 32 tygodniową ciężarówkę. Skąd wy tyle siły bierzecie?
@majówka2017 - nie daj się wygonić ze szpitala bez konkretnej diagnozy i pomocy. Przede wszystkim powinni zbadać przyczyny tego bólu i Cię o nich poinformować! Pamiętaj, że mają obowiązek informować Cię o wszystkich badaniach, wynikaj i diagnozach jakie stawiają. Walcz o swoje!
@Lola1009 - cieszę się, że u Ciebie już lepiej, ale już może leż i odpoczywaj do tej soboty. Trochę leniuchowania Ci nie zaszkodzi. Pamiętaj, że po porodzie już nie będziesz miała czasu na takie leżakowanie
Nadal trzymam kciuki za was!
@Karlik - ty ewidentnie wykrakałaś to rozwolnienie. To nie wiesz, że dzieci nigdy nie wolno chwalić?! A już zwłaszcza w kontekście zdrowia, bo zawsze jak na złość coś się przypląta.
@waraai - szalona, że też masz siły tyle podróżować - podziwiam! Ja to wzdycham jak muszę metrem do pracy zajechać (normalnie mnie mąż podwozi, ale nie zawsze)
@Olo32 - też widzę żywiołowo, jak na 32 tygodniową ciężarówkę. Skąd wy tyle siły bierzecie?
@majówka2017 - nie daj się wygonić ze szpitala bez konkretnej diagnozy i pomocy. Przede wszystkim powinni zbadać przyczyny tego bólu i Cię o nich poinformować! Pamiętaj, że mają obowiązek informować Cię o wszystkich badaniach, wynikaj i diagnozach jakie stawiają. Walcz o swoje!
@Lola1009 - cieszę się, że u Ciebie już lepiej, ale już może leż i odpoczywaj do tej soboty. Trochę leniuchowania Ci nie zaszkodzi. Pamiętaj, że po porodzie już nie będziesz miała czasu na takie leżakowanie
Nadal trzymam kciuki za was!