dadzi
Moderatorka
Cześć właśnie skończyłam czytać wszystkie posty i mogę się przywitać
Ja zostanę mamą po raz piąty nieźle nas to zaskoczyło ale co tam damy radę. Mam trzech synów 12, 8, 4 lata i córeczkę 22 m-ce
Termin wychodzi na 19maja do lekarza mam termin za miesiąc dopiero.
Też mam problemy z tarczycą najpierw niedoczynność i Hashimoto a teraz wyszła nadczynność
Póki co jak przy każdej ciąży nie zmieniam trybu życia bo trudno to zrobić kiedy mąż w pracy a ja zajmuje się całą resztą.
Witaj i gratuluję takiej pokaźniej gromadki!!
Na pewno będzie lepiej trzeba myśleć pozytywnieHej mogę do Was dołączyć?
Jestem juz majowa mama z 2013 roku, później dwa poronienia a teraz "wpadka" i wychodzi na 11 maja jestem jeszcze przed wizyta i mam nadzieję ze teraz finisz bedzie lepszy niz dwa poprzednie....
Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie, z tym pozytywnym myśleniem...przed wczoraj i w wczoraj czułam się psychicznie super, pozytywne myślenie...ale coś się wczoraj popsuło i znowu naszły mnie jakieś głupie myśli.
Wczoraj wieczorem bolała mnie prawa pachwina, nie jakoś super mocno ale czułam ją np chodząc lub stojąc. Jak położyłam się do łóżka to ten "ból" czułam też trochę na nodze...Coś tam poczytałam w necie i wychodzi na to, że to tam się wszystko się rozciąga i tak czuć....bolą was pachwiny? Fakt, wczoraj też trochę połaziłam, a to sama zabaw, zakupy i dosyć długi spacer z psem wieczorem...może to ze zmęczenia...
korek- jak długie cykle to tak może być, kiedy masz wizytę...
No i na tym etapie to nie zbyt dużych dolegliwości, pierwsze są pierwszą z nich
Mnie też bolą, szczególnie z boku, są duże (ładne) ))