reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe mamy 2017

ale to krwawienie jest takie jak @? bo implantacyjne ponoć jest inne, krótsze, mniej obfite.

Powiedziałam dzisiaj mamie swojej, bardzo się ucieszyła :) wykorzystałam chwilę, kiedy dziewczynki poszły z dziadkiem na lody ;) Oczywiście mama do obiadu serwowała winko, odmówiłam mówiąc że leki brałam na przeziębienie i wole nie pić :p nie kapnęła się....dopiero potem ;)

reklama
ale to krwawienie jest takie jak @? bo implantacyjne ponoć jest inne, krótsze, mniej obfite.

Powiedziałam dzisiaj mamie swojej, bardzo się ucieszyła :) wykorzystałam chwilę, kiedy dziewczynki poszły z dziadkiem na lody ;) Oczywiście mama do obiadu serwowała winko, odmówiłam mówiąc że leki brałam na przeziębienie i wole nie pić :p nie kapnęła się....dopiero potem ;)

Jejku jakbym chciała swojej powiedzieć;( tym bardziej że pierwsza była w pierwszej chwili szokiem a teraz myślę że by się cieszyliby bardzo

powiedziałam, aczkolwiek bardzo się wahałam czy mówić już....ale poczułam nagle, że powiem. Powiedziałam, że jest jeszcze bardzo wcześnie i że biorę progesteron bo miałam niski i że na razie nie wiele osób wie.

Dziwną mam akcje...w ciągu dnia jestem zmęczona, mogłabym spać i leżeć i odpoczywać a wieczorem dostaje jakiś zastrzyk energii...

No i ostatnia noc przespana fantastycznie! 8h non stop :)

Witam nowe majówki :-)
U mnie wie oczywiście mąż, mama u ciocia. Nikt więcej, narazie nie chce mówić ze względu na wcześniejsze poronienie.
Ale dziś u nas gorąco, poprostu lato we wrześniu. Trochę pospacerowalismy z corcia :-)

Wczoraj po stosunku z mężem, zaraz po miałam taką jakby rozcienczona krew ale to tylko na chusteczce, później już kompletnie nic, miała tak któraś? Może za bardzo poszalelismy?

U mnie wie mąż, rodzice i przyjaciółka. Narazie nikomu wiecej nie mówię bo po ostatnich dwóch poronieniach musialam odkręcić....

Teraz nasz "srodek" jest tak ukrwiony że najmniejsze otarcie może spowodować lekkie krwawienie ale to raczej nie jest z macicy

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Wam Dziewczyny...

Być może dołączę do Was.
Na razie nieśmiało tu zajrzałam.
Nie chcę zapeszyć, bo poprzednią ciążę straciłam dość wcześnie.
Teraz termin mam na 19 maja.
Mam już majowego synka (2015).

O ciąży powiedziałam kilku osobom. Ale chyba powiem większej liczbie. Poprzednio wolałam poczekać i się nie doczekałam. Wiedziała tylko moja siostra (i mąż oczywiście).
Przez to musiałam udawać, że nic się nie stało, gdy poroniłam.. Oraz znosić z kamienną twarzą komentarze, że może czas na rodzeństwo dla Patryka. Nikt nie wiedział, że jego rodzeństwo właśnie przestało istnieć i serce mi pęka..
Chyba tym razem już bym wolała, żeby wszyscy wiedzieli, nawet jeśli się nie uda.
Żeby chociaż trochę taktowniejsi byli...

powiedziałam, aczkolwiek bardzo się wahałam czy mówić już....ale poczułam nagle, że powiem. Powiedziałam, że jest jeszcze bardzo wcześnie i że biorę progesteron bo miałam niski i że na razie nie wiele osób wie.

Dziwną mam akcje...w ciągu dnia jestem zmęczona, mogłabym spać i leżeć i odpoczywać a wieczorem dostaje jakiś zastrzyk energii...

No i ostatnia noc przespana fantastycznie! 8h non stop :)
Ja może bym i powiedziała bo nie są stąd wiec i tak tu by nitk nie wiedział ale nie chce tego przez telefon robić;/

Ja może bym i powiedziała bo nie są stąd wiec i tak tu by nitk nie wiedział ale nie chce tego przez telefon robić;/
Ja powiedziałam mamie przez telefon bo mieszkamy daleko siebie, ale moja mama wie wszystko o moim zyciu i czulabym sie dziwnie ukrywajac to przed nia. Cokolwiek sie nie stanie chce zeby wiedziala

reklama
Ja powiedziałam mamie przez telefon bo mieszkamy daleko siebie, ale moja mama wie wszystko o moim zyciu i czulabym sie dziwnie ukrywajac to przed nia. Cokolwiek sie nie stanie chce zeby wiedziala

A ja właśnie nie chce ostatnio było przez telefon nie było tak jak powinno być a teraz będą się cieszyć więc chce face to face:)

Do góry