reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

IMG_20170225_004907.jpg

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMG_20170225_004907.jpg
    IMG_20170225_004907.jpg
    63 KB · Wyświetleń: 506
reklama
Mniej więcej Coś takiego, obracany o 360°i ten bajer mnie skusił, jak na 7lat temu to był hit- a okazał się KIT gondola super,a spacerówka dno- nie jest to pierwszej mody sprzęt ale później zainwestuje w spacerówkę

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

tak jest - D3 a do tego K2 ( w wersji MK7 - of course) i łykam to cały czas :-)
waarai - ja bym chciała w gondoli przetrwać aż do marca -) a Ty piszesz listopad!! pierwsze miałam z końca kwietnia i w lutym na pewno jeszcze się mieściła, ale wtedy mieszkałam w polskim biegunie ciepła a teraz ...góry więc nie wiem. W każdym razie spacerówka wózka kombo jest wieksza, cieplejsza i ma lepsze koła na zime niż najlepsze maclarenowe parasolki jakie miałam.
Ja licze że urodze ze dwa tygodnie wczesniej - szkoda maja na chodzenie z brzuchem ;-)
no własnie niby w w trymestrze libido się ma mega - że na rowerze bez siodełka - jak to moja koleżanka mówi. Ja się martwię każdym orgazmem bo to takie skurcze macicy że ho ho -

widzę ze teraz wszystkie wózki na jedna modłę... mnie się podoba np taki, choć kropki mają lekko infantylne ale chodzi o model, kolorów do wyboru 24:
vestastdwhite%203.jpg
@Karlik - Hanka z końca lutego i we wrześniu już musiałam wsadzić w spacerówkę, bo siadała, nie bardzo widzę ją w gondoli w wieku 9-10 miesięcy!! w listopadzie pewnie faktycznietę gondolkę wymienimy na spacerówkę od kompletu , a na wiosnę już parasolka :D

@waraai - Obłędne kolorki!!! :D podobają mi się :D

A u nas z rana zaległ śnieg...
Zrobiłam kolejny przegląd ciuszków i w sumie to wszystko mam na początek a niczego nie kupiłam :wink:
:wink::wink:

Hej dziewczyny ☺ macie na swoich wynikach z usg oznaczenie AFI to wody plodowe jezeli ktoras ma jaki macie tam wymiar ☺ pozdrawiam u nas troche sloneczko wychodzi od nie pamietnych czasow ☺

Tak. Zawsze Ginka pisze mi AFI mialam 13 a ostatnio 10. Norma jest do 20.

Ja tez mysle ze w gondoli maksymalnie 6 miesiecy i to wydaje mi sie jak jest duża gondola bo w większości teraz jak ogladalam wozki te gondolki na pierwszy rzut ślicznie ale bardzo małe.

Pokaz zdjecie komody i ile zaplacilas?
Zamówiliśmy oczywiście przez allegro bo najbardziej się opłacało. Zwykła biała bo łóżeczko też białe. tak abym później mogła w razie w gdziekolwiek wstawić
Link do: DUŻA KOMODA SZAFKA 6 SZUFLAD 120CM BIAŁA KARO K120

Tak jak piszecie, wózki są teraz bardzo wąskie i na to trzeba zwrócić uwagę. Moja gondola jest ok, ale jak złożyłam w domu spacerówkę to dopiero zorientowałam się, że tam wcale dużo miejsca nie ma :/ Oczywiście w sklepie jakos nie zwróciłam na to uwagi... ale mam nadzieję, że Klaudia trochę pojeździ jednak :) Co do gondoli to też myślę, że max 6 - 7 msc-y. Kiedy dziecko zacznie siadać, cieżko je będzie utrzymać w lężącej lub półleżącej gondoli...

Ale cały czas się cieszę, że mamy tą przyjemność rodzic w maju :D Zimę już prawie przepękałyśmy, nie musiałyśmy znosić upałów a maluszki będą mogły cieszyć się wiosną :D <3

reklama
Milka super ta komoda chyba sobie zamowie i jaka cena ☺ musze mezowi dzis pokazac i trzeba bedzie zamowic.

U mnie wlasnie te AFI jakies male bo tylko 5,58cm jakos bardzo malo ale nic gin nie mowila ze mam malowodzie czy cos musze spytac na kolejnej wizycie. A jak u reszty ktos moze ma tez wpisane to?

Do góry