DaWo
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Karlik - Hanka z końca lutego i we wrześniu już musiałam wsadzić w spacerówkę, bo siadała, nie bardzo widzę ją w gondoli w wieku 9-10 miesięcy!! w listopadzie pewnie faktycznietę gondolkę wymienimy na spacerówkę od kompletu , a na wiosnę już parasolkatak jest - D3 a do tego K2 ( w wersji MK7 - of course) i łykam to cały czas :-)
waarai - ja bym chciała w gondoli przetrwać aż do marca -) a Ty piszesz listopad!! pierwsze miałam z końca kwietnia i w lutym na pewno jeszcze się mieściła, ale wtedy mieszkałam w polskim biegunie ciepła a teraz ...góry więc nie wiem. W każdym razie spacerówka wózka kombo jest wieksza, cieplejsza i ma lepsze koła na zime niż najlepsze maclarenowe parasolki jakie miałam.
Ja licze że urodze ze dwa tygodnie wczesniej - szkoda maja na chodzenie z brzuchem ;-)
no własnie niby w w trymestrze libido się ma mega - że na rowerze bez siodełka - jak to moja koleżanka mówi. Ja się martwię każdym orgazmem bo to takie skurcze macicy że ho ho -
widzę ze teraz wszystkie wózki na jedna modłę... mnie się podoba np taki, choć kropki mają lekko infantylne ale chodzi o model, kolorów do wyboru 24:
Widziałam ten egzemplarz u mnie na wsi w sklepie [emoji14]Mnie to się podobają szarości i czernie.
Ale wbrew pozorom jaram się tym tu oto.
Link do: Bexa B4X Cube Amo wózek 2w1 lub 3w1 z fotelikiem.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zamówiliśmy oczywiście przez allegro bo najbardziej się opłacało. Zwykła biała bo łóżeczko też białe. tak abym później mogła w razie w gdziekolwiek wstawićPokaz zdjecie komody i ile zaplacilas?