reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Ja nie mam skąd wziąć dobrego używanego egzemplarza. Ktoś mi kiedyś chciał sprzedać 4 letnie Stokke za 2 tałzeny... To dziękuję. Ten co ja wybrałam kosztuje 1900 za 3 w 1. I biorę taki, nie będę kombinować, spacerówke się najwyżej dokupi jak ta będzie słaba ;)

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Asia333podlesie, Martusiamisja ja jestem dokładnie w 28 tyg i 5 dni, ale zawsze z usg wychodziło mi dzieciątko starsze, :)
Klaudia u mnie na każdym usg dziecko duże, mój tata jak się urodził to miał ponad 4kg to może genetycznie po dziadku i tatusiu,
Martussa82 nie martwię się że dziecko duże tylko porodem i jak się nic nie zmieni to cc,
Karlik dobrze ze juz jesteś w domku, teraz dużo odpoczywaj i lez na lewym boku, a lipko to wizjer przy wejsciowych drzwiach;)

Dziewczyny ja też jestem w wózkowym lesie, myślałam o jakims z olx, ale wyjdzie w praniu u mnie cały czas remontowo, więc narazie z zakupów nici,

My kupilismy 2w1 a fotelik mam maxi cosi od kuzynki w kolorze szarym. Ten espiro jest fajny bo jest zgrabny i ma ta spacerowke kubelkowa co nam się akurat podobalo

Dziewczyny jak patrzę na te wózki to wszystko na jedno kopyto.... I tak myślę że głęboki będę miała po synku bo jest uniwersalny,a spacerówkę kupię później. Chcę dużą spacerówkę żeby małej było wygodnie jak będzie większa,a te spacerówki od tych modnych wózków to są takie małe, że dwuletnie dziecko już się nie mieści...

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

A to ja dla siebie brałam dokładnie to samo przed ciążą :) plus jeszcze witaminę K. Ja bym też jeszcze chętnie popracowała, bo brakuje mi i kontaktu z ludźmi z robo i z klientami.. Ech :( Ale plecy zdecydowały inaczej i nie mogę się z nimi spierać niestety ;)
tak jest - D3 a do tego K2 ( w wersji MK7 - of course) i łykam to cały czas :-)
waarai - ja bym chciała w gondoli przetrwać aż do marca -) a Ty piszesz listopad!! pierwsze miałam z końca kwietnia i w lutym na pewno jeszcze się mieściła, ale wtedy mieszkałam w polskim biegunie ciepła a teraz ...góry więc nie wiem. W każdym razie spacerówka wózka kombo jest wieksza, cieplejsza i ma lepsze koła na zime niż najlepsze maclarenowe parasolki jakie miałam.
Ja licze że urodze ze dwa tygodnie wczesniej - szkoda maja na chodzenie z brzuchem ;-)
no własnie niby w w trymestrze libido się ma mega - że na rowerze bez siodełka - jak to moja koleżanka mówi. Ja się martwię każdym orgazmem bo to takie skurcze macicy że ho ho -

widzę ze teraz wszystkie wózki na jedna modłę... mnie się podoba np taki, choć kropki mają lekko infantylne ale chodzi o model, kolorów do wyboru 24:
vestastdwhite%203.jpg

Karlik. :D

Też czasem się tym martwię, tym bardziej, że brzuch się solidnie napina i zamienia w kamień, ale nawet moja gin mówi, że nie ma czym się stresować i to zupełnie naturalne. ;)

Może faktycznie solidniejsza spacerówka na zimę ma więcej sensu. Nie pomyślałam o tym. Zmieni się najwyżej na lżejszą już na drugie lato.
Tym samym w ciągu kilku minut przyszło mi chyba decyzyjnie zostać przy 2w1. ;)
A że kupuję sama, to nie muszę denerwować się ew. oporami ojca mojej panny. ;]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny zwrodzcie uwagę jak jest gondola, a później spacerówka wczepiana do stelaża, ja miałam już wózek wczepiana na jeden zatrzask z każdej strony, gondola się trzyma ale spacerówka to latała w każdą stronę....

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry