reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Pralam wszystko w płatkach mydlanych 40-60' zależy. Teraz zdecydowałam,ze do prania kupię płyn z loveli.
U mnie libido tez upadło i poprostu mu się nie chce a że nie mam przecieskazan do współżycia o czym mąż wie więc jest to na zasadzie 'nie musi Ci się chcieć tylko odwróć się do mnie pupa' ;))

Libido??? Ha ha ha, to się pośmiałyśmy, powspominałyśmy.... :-p:-p

Cholerka, ja też w szarości i miętę kupiłam pościel, rożek i ciążowego rogala :D:D

Piorę wszystko, prasuję tęż, z tym, że teraz w zwykłym proszku raz, bo to ze strychu lub od koleżanek ciuszki są, więc po takim praniu widać w jakim są stanie, a potem będą prane w Loveli, wyprasowane i schowane do komody (której po 6 tygodniach od zamówienia NADAL NIE MA!! :angry::angry: )

Zamówiliśmy dziś komode. :) moje libido hmmm chyba go wcale nie ma :) praktycznie o miesiąca zero czegokolwiek ja się boję i partner tak samo. Jakos nam tak nie swojo :) ja też będę prala nawet pieluszki i będę prasowac w wysokiej temperaturze bo to często pieluszka blisko ciałka będzie.

My mamy kolyske w brazowo-beżowa więc w takiej kolorystyce też kupie pościel a na zmiane myslalam o mięcie albo blekicie.Wózek wybraliśmy wspólnie z mężem ja wybrałam model a on kolor i tak stanęło na espiro vector pro czarno-fioletowym ;) wiec pewnie kocyk do wózka tez kupimy jakiś jasny żeby się kolory nie gryzly.

Mam nowy wózek wybrany, zakochałam się [emoji7]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• received_725435990969962.jpeg
    received_725435990969962.jpeg
    99,7 KB · Wyświetleń: 119
Im dłużej szukam wózka, tym bardziej jestem pewna, że zupełnie nie mam pojęcia, jaki wybrać.
Zastanawiałam się nad 2w1, bo "takie śliczne", jednakże.. martwi mnie nieco spacerówka w tych kombajnach. :/
Panna urodzi się w maju i pewnie koło listopada będzie już w spacerówce, zatem najcieplejsze miesiące spędzi oglając ptaki na letnim niebie i tak myślę, czy nie nabyć gondolki osobno z drugiej ręki, a potem uderzyć w rasowy wózek spacerowy.
Jak Wy robicie?
Przy pierwszym dziecku miałam dwa rożne, ale to było mega dawno i nie było tych typu kombo 2 i 3w1.
Jestem w wózkowym lesie. :(

Karlik - faktycznie mamy bardzo podobny termin. :) I liczę, że tym razem me dziecię wyjdzie o matematycznym czasie. ;]

Co do libido..
Ja jestem jednym, wielkim libido. ;)
Gdyby nie świat i życiowe ograniczenia, mogłabym z łóżka nie wychodzić. Nosi mnie ogromnie, mój partner też jakoś nie traci zainteresowania, a endorfiny i adrenalina zbawiennie działają na mój kręgosłup. ;)
A poza tym - taki wspaniały biust ma się tylko w ciąży przecież. Cieszę się nim bardzo na tę okoliczność. ;>

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja wybralam taki wozek w rzeczywistosci ten granat jest duzo jasniejsz za 3w1 u nas on 1350zl i on ma z przodu jeszcze dodatkowe amortyzatory.

Załączniki

• 1-3.jpg
    1-3.jpg
    126,2 KB · Wyświetleń: 95
Do góry