reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

I z tego co pamiętam oprócz tego ze 6 miesięczny bobas juz nie chce siedzieć w gondoli to jeszcze Nam mamą sie spieszy aby zmienić wózek aby pokazać kolejny etap malenstwa :)

A jaki planujecie przewijaki ?

Ostatnia edycja:
reklama
Zamówiliśmy oczywiście przez allegro bo najbardziej się opłacało. Zwykła biała bo łóżeczko też białe. tak abym później mogła w razie w gdziekolwiek wstawić
Link do: DUŻA KOMODA SZAFKA 6 SZUFLAD 120CM BIAŁA KARO K120

Ale cały czas się cieszę, że mamy tą przyjemność rodzic w maju :D Zimę już prawie przepękałyśmy, nie musiałyśmy znosić upałów a maluszki będą mogły cieszyć się wiosną :D <3

Super ta komoda! Taka prosta, ale ładna. U nas brak miejsca na takie rzeczy, ja się zastanawiam, gdzie akcesoria do przewijania będę stawiała, bo na przewijaku się nie zmieszczą. Coś wykombinuję ;P

A co do pory roku - wczoraj kupując kocyki myślałam dooookładnie to samo. Będzie ciepło, zielono, smogu nie będzie :) Spacery będą przyjemnością. Och! :D

Ja jeszcze dodatkowo się cieszę, że nie muszę w gorące dni nosić tych rajstop czy pończoch uciskowych, bo jest to masakra (zabieg na żyły miałam robiony w maju, który był taaak gorący, że męczyłam się okropnie nosząc coś na nogach zamiast paradować w krótkich spodenkach).

Milka super ta komoda chyba sobie zamowie i jaka cena ☺ musze mezowi dzis pokazac i trzeba bedzie zamowic.

U mnie wlasnie te AFI jakies male bo tylko 5,58cm jakos bardzo malo ale nic gin nie mowila ze mam malowodzie czy cos musze spytac na kolejnej wizycie. A jak u reszty ktos moze ma tez wpisane to?
Ja sprawdziłam - u mnie na połówkowym AFI było 15cm. Jeśli gin nic nie mówiła, to chyba nie powinnaś się przejmować, ale dla spokoju ducha dopytaj na wizycie.

Taki zwykły przewijak na łóżeczko posiadam :D
Ja także! :)

@Olo32 - jakaś półka na ścianę???
My zdjęliśmy z kuchni taką i będzie nad komodą, a po prawej stronie będzie łóżeczko
16833612_1365775003444629_493117352_o.jpg

@Olo32 - jakaś półka na ścianę???
My zdjęliśmy z kuchni taką i będzie nad komodą, a po prawej stronie będzie łóżeczko
16833612_1365775003444629_493117352_o.jpg
No właśnie u nas jest problem, bo półka musiałaby wisieć nad łóżeczkiem, a jakoś komfortowo się z tym nie czujemy ;) Obok łóżeczka z kolei od razu jest szafa duża, więc na ścianie nie ma jak cokolwiek powiesić. COś innego musimy wymyślić :)

A powiedzcie dziewczyny jak robicie z ręcznikami dla maluchów? Jakie są najlepsze, ile ich kupić? Jakoś mnie straszna wkręta wzięła w kompletowanie wyprawki ;)

reklama
Do góry