reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

I z tego co pamiętam oprócz tego ze 6 miesięczny bobas juz nie chce siedzieć w gondoli to jeszcze Nam mamą sie spieszy aby zmienić wózek aby pokazać kolejny etap malenstwa :)

A jaki planujecie przewijaki ?

Ostatnia edycja:
reklama
Zamówiliśmy oczywiście przez allegro bo najbardziej się opłacało. Zwykła biała bo łóżeczko też białe. tak abym później mogła w razie w gdziekolwiek wstawić
Link do: DUŻA KOMODA SZAFKA 6 SZUFLAD 120CM BIAŁA KARO K120

Ale cały czas się cieszę, że mamy tą przyjemność rodzic w maju :D Zimę już prawie przepękałyśmy, nie musiałyśmy znosić upałów a maluszki będą mogły cieszyć się wiosną :D <3

Super ta komoda! Taka prosta, ale ładna. U nas brak miejsca na takie rzeczy, ja się zastanawiam, gdzie akcesoria do przewijania będę stawiała, bo na przewijaku się nie zmieszczą. Coś wykombinuję ;P

A co do pory roku - wczoraj kupując kocyki myślałam dooookładnie to samo. Będzie ciepło, zielono, smogu nie będzie :) Spacery będą przyjemnością. Och! :D

Ja jeszcze dodatkowo się cieszę, że nie muszę w gorące dni nosić tych rajstop czy pończoch uciskowych, bo jest to masakra (zabieg na żyły miałam robiony w maju, który był taaak gorący, że męczyłam się okropnie nosząc coś na nogach zamiast paradować w krótkich spodenkach).

Milka super ta komoda chyba sobie zamowie i jaka cena ☺ musze mezowi dzis pokazac i trzeba bedzie zamowic.

U mnie wlasnie te AFI jakies male bo tylko 5,58cm jakos bardzo malo ale nic gin nie mowila ze mam malowodzie czy cos musze spytac na kolejnej wizycie. A jak u reszty ktos moze ma tez wpisane to?
Ja sprawdziłam - u mnie na połówkowym AFI było 15cm. Jeśli gin nic nie mówiła, to chyba nie powinnaś się przejmować, ale dla spokoju ducha dopytaj na wizycie.

Taki zwykły przewijak na łóżeczko posiadam :D
Ja także! :)

@Olo32 - jakaś półka na ścianę???
My zdjęliśmy z kuchni taką i będzie nad komodą, a po prawej stronie będzie łóżeczko
16833612_1365775003444629_493117352_o.jpg

@Olo32 - jakaś półka na ścianę???
My zdjęliśmy z kuchni taką i będzie nad komodą, a po prawej stronie będzie łóżeczko
16833612_1365775003444629_493117352_o.jpg
No właśnie u nas jest problem, bo półka musiałaby wisieć nad łóżeczkiem, a jakoś komfortowo się z tym nie czujemy ;) Obok łóżeczka z kolei od razu jest szafa duża, więc na ścianie nie ma jak cokolwiek powiesić. COś innego musimy wymyślić :)

A powiedzcie dziewczyny jak robicie z ręcznikami dla maluchów? Jakie są najlepsze, ile ich kupić? Jakoś mnie straszna wkręta wzięła w kompletowanie wyprawki ;)

reklama
Do góry