Hej dziewczyny ☺ macie na swoich wynikach z usg oznaczenie AFI to wody plodowe jezeli ktoras ma jaki macie tam wymiar ☺ pozdrawiam u nas troche sloneczko wychodzi od nie pamietnych czasow ☺
ja mam AFI - w normie
Martussa82- moja chyba była mała, a plecy miałam podnoszone. To dla mnie jeden z wazniejszych argumentów przy zakupie wózka, ale jak będzie teraz to się przekonamy :-)
milkaklaudia- pora roku jest najlepsza. Mja starsza jest z 26.IV i to było idealne, młodsza z początków września i już drugi raz nie powtórzyłam tego błędu :-)
marta:-) - a ja jak zmieniałam gondolę na spacerówkę to płakałam, że ten piękny okres za nami,
Ola 32- ręczniki ze 3 sztuki, takie miękkie, z kapturkiem ale chłonne. a potem szaleństwo. Moim dziewczynom kupowałam takie - personalizowane ( z imieniem na plecach) do dzis używają. mamy jednorożca, lwa, sowę, kwiatek, :
O wąskich wózkach muszę Wam napisać ku przestrodze - moja młodsza miała dysplazję stawu biodrowego i 2 miesiące była w szynie Koszli. Gdyby nie Jedo Fyn którym się przemieszczała wtedy byłaby uziemiona, a i tak czasem była lekko bokiem, bo jednak rozstaw nóg na żabę zajmuje dużą powierzchnię.
a ja mam trochę schizy - w nocy się obudziłam bo mi sie śniło że mi się ciągle brzuch stawia, teraz też co rusz sie macam czy to twardnienie czy twardość dziecka...
W marcu bede odliczała każdy dzień chyba ze strachu. :-(