Olo32
Fanka BB :)
Ooooo superJa dzisiaj śmigam na pierwsze zajęcia z jogi w ramach szkoły rodzeniaciekawa jestem jak to wygląda
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooooo superJa dzisiaj śmigam na pierwsze zajęcia z jogi w ramach szkoły rodzeniaciekawa jestem jak to wygląda
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Z limonką też piję często. A cytryna jest moim ulubionym cytrusem w ciąży bo najbardziej zaspokaja mój głód na kwaśneee
Ja ostatnio sobie robię wodę z limonką i dorzucam mrożoną truskawę (znalazłam w zamrażalniku ostatnio jeszcze porcję z wakacji). Mniam!
![]()
Fit mamciaOoooo superJa wczoraj ćwiczyłam na piłce i się cudnie po tym czułam
Daj znać po i opowiedz jak było
![]()
Staram sięFit mamciaja czekam na ćwiczenia na szkole rodzenia bo nawet piłki w domu nie mam ... :/
To oby nie było żadnych przeciwwskazań wskazań bo wolalabys pewnie rodzic naturalnie? Mnie ten boli boli mam pracę siedząca z lewej strony aż nieraz noga dretwieje a to wszystko na bank od kręgosłupa :/Staram siędziś w ramach fitnessu odkurzanko
Piłka to dobro. U nas mało miejsca, więc trochę zawadza, ale do ćwiczeń idealna. Po operacji kręgosłupa codziennie na niej ćwiczyłam. A propos - w poniedziałek idę do ortopedy z tymi bólami kości ogonowej (chociaż są mniej uciążliwe odkąd jestem na l4 i mniej siedzę) i dowiedzieć się, czy po tej operacji mogę rodzić siłami natury..
Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom
No jak drętwieje to 100% kręgosłup. Ja jak miałam przepuklinę to drętwienie i bół aż do pośladka, a potem do uda, a na koniec doszło pieczenie przy kostce w stopie! Aż tak te nerwy były uciskane.To oby nie było żadnych przeciwwskazań wskazań bo wolalabys pewnie rodzic naturalnie? Mnie ten boli boli mam pracę siedząca z lewej strony aż nieraz noga dretwieje a to wszystko na bank od kręgosłupa :/