reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
@aurii_orelii dałabyś w końcu znać co jest z Tobą, a nie w kulki lecisz 😊
Hej hej jestem. Przepraszam ale długo spałam po dodatkowej morfinie bo otworzył mi się pępek 🙈 i musieli mnie szyć na żywca 🥴 Wszystko ok, lekarz powiedział, że nie dało się udrożnić prawego, jest poskręcany, lewy drożny endometriozy nie ma 🤷
Jesteście kochane, że tak się martwiłyście ❤️❤️❤️ dziękuję

Ostatnia edycja:
Hej hej jestem. Przepraszam ale długo spałam po dodatkowej morfinie bo otworzył mi się pępek 🙈 i musieli mnie szyć na żywca 🥴 Wszystko ok, lekarz powiedział, że nie dało się udrożnić prawego, jest poskręcany lewy drożny endometriozy nie ma 🤷
Jesteście kochane, że tak się martwiłyście ❤️❤️❤️ dziękuję
o matko! I jak to zniosłaś? Jak się czujesz?

Dziewczyny 1 raz mialam coś takiego robiłam test wyszła kreseczka 2 ciemna kreska ale znikła po 10 min nawet zdjęcia nie zdarzyłam zrobić a teraz test jest Biały
ile dpo? może idź po prostu na bete? testujesz już kilka dni i jeśli coś byłoby na rzeczy, to ta kreska z dnia na dzień powinna być coraz bardziej widoczna 😔

o matko! I jak to zniosłaś? Jak się czujesz?
Sama laparo spoko. Tylko to szycie na żywca. Pielęgniarka trzymała mnie za rękę a później powiedziała, ze ona bardziej że strachu ściskała mnie niż ja ją 😂 teraz już spoko, wzięłam już prysznic, leżę z mężusiem w łóżku bo jeszcze boli bark i lekko kręci się w głowie. Ale smutno mi, że się nie udało udrożnić prawego. Trochę stoję w miejscu...

Ostatnia edycja:
reklama
To jest ten test

Załączniki

• 20230531_090433.jpg
    20230531_090433.jpg
    852,9 KB · Wyświetleń: 138
Do góry