Kotciara
Moderator
Mi na samą myśl jest słabo...Jezu nie jestem sobie w stanie wyobrazić bólu przy tym zszywaniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi na samą myśl jest słabo...Jezu nie jestem sobie w stanie wyobrazić bólu przy tym zszywaniu
Bo jest lekko poskręcany i zatkany na całej długości. Próbowali pod większym ciśnieniem ale nic to nie dało.a jeśli można spytać, dlaczego nie udało się go udrożnić?
CałyRozumiem. Mamy tak samo
Cały niedrożny czy od jakiegoś momentu?
Ogólnie to lała się krew cały czas a lekarz dyżurny nawet nie przyszedł popatrzeć co się dzieje tylko kazał lód przyłożyć. I z takim wielkim klocem na brzuchu leżałam cały dzień więc było mi już obojętne niech szyją byleby przestało się lać i żebym na drugi dzień mogła wyjść do domu .Jezu nie jestem sobie w stanie wyobrazić bólu przy tym zszywaniu
a drugi udrożnili czy drugi był ok?Bo jest lekko poskręcany i zatkany na całej długości. Próbowali pod większym ciśnieniem ale nic to nie dało.
ja po tej drożności cewnikiem wczoraj wyszłam i prawie zemdlałam a co dopiero twoje przeżycia współczuję strasznie, ale cieszę się że dziś już lepiej jak długo musisz zostać w szpitalu?Ogólnie to lała się krew cały czas a lekarz dyżurny nawet nie przyszedł popatrzeć co się dzieje tylko kazał lód przyłożyć. I z takim wielkim klocem na brzuchu leżałam cały dzień więc było mi już obojętne niech szyją byleby przestało się lać i żebym na drugi dzień mogła wyjść do domu .
Ale jedno Wielkie Kuuuurwaaaa i Japieeerdoole obudziło o 23 cały oddział
Nie wiem Nic nie mówiła o mnie ale sporo wspominała o mojej bratanicy która jest w ciąży, że musi popatrzeć jej coś na prezent bo niedługo się wybierają tam@nindziaa jak tam kawka z mamą? Wyczuła Cię ?
Skręca mnie i nieprzyjemnie musuje w pępku jak to czytam dobrze, ze już jestes w domuOgólnie to lała się krew cały czas a lekarz dyżurny nawet nie przyszedł popatrzeć co się dzieje tylko kazał lód przyłożyć. I z takim wielkim klocem na brzuchu leżałam cały dzień więc było mi już obojętne niech szyją byleby przestało się lać i żebym na drugi dzień mogła wyjść do domu .
Ale jedno Wielkie Kuuuurwaaaa i Japieeerdoole obudziło o 23 cały oddział
Szacun, ja nie wiem czy bym nie pękła przed mamą jakbym miała takie wieściNie wiem Nic nie mówiła o mnie ale sporo wspominała o mojej bratanicy która jest w ciąży, że musi popatrzeć jej coś na prezent bo niedługo się wybierają tam
W mojej rodzinie teraz jest sporo ciężarnych co mnie przytłaczało a teraz sama jestem w ciąży, nie wierze w to