reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Jezu nie jestem sobie w stanie wyobrazić bólu przy tym zszywaniu 😱
Ogólnie to lała się krew cały czas a lekarz dyżurny nawet nie przyszedł popatrzeć co się dzieje tylko kazał lód przyłożyć. I z takim wielkim klocem na brzuchu leżałam cały dzień więc było mi już obojętne niech szyją byleby przestało się lać i żebym na drugi dzień mogła wyjść do domu 😐.

Ale jedno Wielkie Kuuuurwaaaa i Japieeerdoole obudziło o 23 cały oddział 😂

Ogólnie to lała się krew cały czas a lekarz dyżurny nawet nie przyszedł popatrzeć co się dzieje tylko kazał lód przyłożyć. I z takim wielkim klocem na brzuchu leżałam cały dzień więc było mi już obojętne niech szyją byleby przestało się lać i żebym na drugi dzień mogła wyjść do domu 😐.

ja po tej drożności cewnikiem wczoraj wyszłam i prawie zemdlałam a co dopiero twoje przeżycia 😢 współczuję strasznie, ale cieszę się że dziś już lepiej 🤗 jak długo musisz zostać w szpitalu?

@nindziaa jak tam kawka z mamą? Wyczuła Cię ? 😅
Nie wiem 😅 Nic nie mówiła o mnie ale sporo wspominała o mojej bratanicy która jest w ciąży, że musi popatrzeć jej coś na prezent bo niedługo się wybierają tam 😅
W mojej rodzinie teraz jest sporo ciężarnych co mnie przytłaczało a teraz sama jestem w ciąży, nie wierze w to 🙈

Skręca mnie i nieprzyjemnie musuje w pępku jak to czytam 🫣 dobrze, ze już jestes w domu 🤗

reklama
Nie wiem 😅 Nic nie mówiła o mnie ale sporo wspominała o mojej bratanicy która jest w ciąży, że musi popatrzeć jej coś na prezent bo niedługo się wybierają tam 😅
W mojej rodzinie teraz jest sporo ciężarnych co mnie przytłaczało a teraz sama jestem w ciąży, nie wierze w to 🙈
Szacun, ja nie wiem czy bym nie pękła przed mamą jakbym miała takie wieści 🤭

Do góry