reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Jezu nie jestem sobie w stanie wyobrazić bólu przy tym zszywaniu 😱
Ogólnie to lała się krew cały czas a lekarz dyżurny nawet nie przyszedł popatrzeć co się dzieje tylko kazał lód przyłożyć. I z takim wielkim klocem na brzuchu leżałam cały dzień więc było mi już obojętne niech szyją byleby przestało się lać i żebym na drugi dzień mogła wyjść do domu 😐.

Ale jedno Wielkie Kuuuurwaaaa i Japieeerdoole obudziło o 23 cały oddział 😂

Ogólnie to lała się krew cały czas a lekarz dyżurny nawet nie przyszedł popatrzeć co się dzieje tylko kazał lód przyłożyć. I z takim wielkim klocem na brzuchu leżałam cały dzień więc było mi już obojętne niech szyją byleby przestało się lać i żebym na drugi dzień mogła wyjść do domu 😐.

ja po tej drożności cewnikiem wczoraj wyszłam i prawie zemdlałam a co dopiero twoje przeżycia 😢 współczuję strasznie, ale cieszę się że dziś już lepiej 🤗 jak długo musisz zostać w szpitalu?

@nindziaa jak tam kawka z mamą? Wyczuła Cię ? 😅
Nie wiem 😅 Nic nie mówiła o mnie ale sporo wspominała o mojej bratanicy która jest w ciąży, że musi popatrzeć jej coś na prezent bo niedługo się wybierają tam 😅
W mojej rodzinie teraz jest sporo ciężarnych co mnie przytłaczało a teraz sama jestem w ciąży, nie wierze w to 🙈

Skręca mnie i nieprzyjemnie musuje w pępku jak to czytam 🫣 dobrze, ze już jestes w domu 🤗

reklama
Nie wiem 😅 Nic nie mówiła o mnie ale sporo wspominała o mojej bratanicy która jest w ciąży, że musi popatrzeć jej coś na prezent bo niedługo się wybierają tam 😅
W mojej rodzinie teraz jest sporo ciężarnych co mnie przytłaczało a teraz sama jestem w ciąży, nie wierze w to 🙈
Szacun, ja nie wiem czy bym nie pękła przed mamą jakbym miała takie wieści 🤭

Do góry