reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

wyżalę wam się, że w środku cyklu zawsze mnie wypryszczy... I w sumie dopóki nie zacznę cisnąć, to to są w miarę łagodne zmiany. A teraz na koniec cyklu dopadł mnie mój ulubieniec, czyli pryszcz w nosie. Dziurka mi spuchła, nie mogę się uśmiechać, bo tak boli, a sam pryszcz aż pulsuje. Nienawidzę! Tym bardziej, że ani maś ichtiolowa, ani acnederm mi nie pomaga...

@Avy powodzenia!!!! Mój mąż podchodził do pisemnego chyba trzy razy, ale ustny zdał od razu.
pryszcz w nosie? 🤯 u mnie jak już to tylko opryszczka, tzw przez moja mamę świnia na nosie 🐽

reklama
Cześć! U mnie 2 dc, a bardzo czuje lewy jajnik. Dziwne, zbyt wcześnie jeszcze aby się odzywał. 🤔 Po za tym mierze się z ogromnym krwawieniem, ale domyślałam się, że ta @ może być bardziej obfita niż zazwyczaj. Byle do owu 😂

Wiecie… tak się zastanawiam.. cykle ostatnio mi się zrobiły mega długie, po 40-42 dni. W kwietniu podczas badań wyszło,ze owulacje dopiero miałam po 20dc i lekarz wspominał tez coś, ze mogę mieć niedomoge lutealna. I teraz moje pytanie. Czy jak brałam ta lamette to owulacja musi być między 14 a 16 dc czy może być później? Już nie mam pomysłów.. byłam bez monitoringu wiec tak na prawdę na 100% nie wiem kiedy ona była. Do jutra chyba umrę zanim będę mieć wyniki proga i bety 🙄

Wiecie… tak się zastanawiam.. cykle ostatnio mi się zrobiły mega długie, po 40-42 dni. W kwietniu podczas badań wyszło,ze owulacje dopiero miałam po 20dc i lekarz wspominał tez coś, ze mogę mieć niedomoge lutealna. I teraz moje pytanie. Czy jak brałam ta lamette to owulacja musi być między 14 a 16 dc czy może być później? Już nie mam pomysłów.. byłam bez monitoringu wiec tak na prawdę na 100% nie wiem kiedy ona była. Do jutra chyba umrę zanim będę mieć wyniki proga i bety 🙄
Nic nie zrobisz. Jutro będzie wiadomo. Ja w ciąży miałam progesteron 11 przy małej becie i wszystko było ok. Nie brałam wcale proga później .
Trzymam ✊✊

Hej! No ja niestety widzę cień 🤷‍♀️ Zobaczę jak jutro Beta i prog. Zostało mi tylko czekać
Kurka no widać kreseczkę. Koniecznie prog i beta do sprawdzenia, może to taki początek i to startuje dopiero i wszystko będzie dobrze?
Ja zrobiłabym też mimo wszystko dzisiaj te badania.

Nic nie zrobisz. Jutro będzie wiadomo. Ja w ciąży miałam progesteron 11 przy małej becie i wszystko było ok. Nie brałam wcale proga później .
Trzymam ✊✊
Ja niestety przy cp miałam 5,49 i prog 11 i doopa, i kolejne 3 pomiary właściwie rosnące w górę i zderzenie ze ścianą w 5 tyg i kilka dni . Podstępne goowno.

Kurka no widać kreseczkę. Koniecznie prog i beta do sprawdzenia, może to taki początek i to startuje dopiero i wszystko będzie dobrze?
Ja zrobiłabym też mimo wszystko dzisiaj te badania.
zastanawiam się czy nie jechsc dzisiaj… bo zaś jutro nie wiem czy mnie zwolnią z roboty na te badania żebym pojechała i już mam w głowie sieczkę…

reklama
Do góry