reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

wyżalę wam się, że w środku cyklu zawsze mnie wypryszczy... I w sumie dopóki nie zacznę cisnąć, to to są w miarę łagodne zmiany. A teraz na koniec cyklu dopadł mnie mój ulubieniec, czyli pryszcz w nosie. Dziurka mi spuchła, nie mogę się uśmiechać, bo tak boli, a sam pryszcz aż pulsuje. Nienawidzę! Tym bardziej, że ani maś ichtiolowa, ani acnederm mi nie pomaga...

@Avy powodzenia!!!! Mój mąż podchodził do pisemnego chyba trzy razy, ale ustny zdał od razu.
pryszcz w nosie? 🤯 u mnie jak już to tylko opryszczka, tzw przez moja mamę świnia na nosie 🐽

reklama
Cześć! U mnie 2 dc, a bardzo czuje lewy jajnik. Dziwne, zbyt wcześnie jeszcze aby się odzywał. 🤔 Po za tym mierze się z ogromnym krwawieniem, ale domyślałam się, że ta @ może być bardziej obfita niż zazwyczaj. Byle do owu 😂

Wiecie… tak się zastanawiam.. cykle ostatnio mi się zrobiły mega długie, po 40-42 dni. W kwietniu podczas badań wyszło,ze owulacje dopiero miałam po 20dc i lekarz wspominał tez coś, ze mogę mieć niedomoge lutealna. I teraz moje pytanie. Czy jak brałam ta lamette to owulacja musi być między 14 a 16 dc czy może być później? Już nie mam pomysłów.. byłam bez monitoringu wiec tak na prawdę na 100% nie wiem kiedy ona była. Do jutra chyba umrę zanim będę mieć wyniki proga i bety 🙄

Wiecie… tak się zastanawiam.. cykle ostatnio mi się zrobiły mega długie, po 40-42 dni. W kwietniu podczas badań wyszło,ze owulacje dopiero miałam po 20dc i lekarz wspominał tez coś, ze mogę mieć niedomoge lutealna. I teraz moje pytanie. Czy jak brałam ta lamette to owulacja musi być między 14 a 16 dc czy może być później? Już nie mam pomysłów.. byłam bez monitoringu wiec tak na prawdę na 100% nie wiem kiedy ona była. Do jutra chyba umrę zanim będę mieć wyniki proga i bety 🙄
Nic nie zrobisz. Jutro będzie wiadomo. Ja w ciąży miałam progesteron 11 przy małej becie i wszystko było ok. Nie brałam wcale proga później .
Trzymam ✊✊

Hej! No ja niestety widzę cień 🤷‍♀️ Zobaczę jak jutro Beta i prog. Zostało mi tylko czekać
Kurka no widać kreseczkę. Koniecznie prog i beta do sprawdzenia, może to taki początek i to startuje dopiero i wszystko będzie dobrze?
Ja zrobiłabym też mimo wszystko dzisiaj te badania.

Nic nie zrobisz. Jutro będzie wiadomo. Ja w ciąży miałam progesteron 11 przy małej becie i wszystko było ok. Nie brałam wcale proga później .
Trzymam ✊✊
Ja niestety przy cp miałam 5,49 i prog 11 i doopa, i kolejne 3 pomiary właściwie rosnące w górę i zderzenie ze ścianą w 5 tyg i kilka dni . Podstępne goowno.

Kurka no widać kreseczkę. Koniecznie prog i beta do sprawdzenia, może to taki początek i to startuje dopiero i wszystko będzie dobrze?
Ja zrobiłabym też mimo wszystko dzisiaj te badania.
zastanawiam się czy nie jechsc dzisiaj… bo zaś jutro nie wiem czy mnie zwolnią z roboty na te badania żebym pojechała i już mam w głowie sieczkę…

reklama
Do góry