reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
@aurii_orelii dałabyś w końcu znać co jest z Tobą, a nie w kulki lecisz 😊
Hej hej jestem. Przepraszam ale długo spałam po dodatkowej morfinie bo otworzył mi się pępek 🙈 i musieli mnie szyć na żywca 🥴 Wszystko ok, lekarz powiedział, że nie dało się udrożnić prawego, jest poskręcany, lewy drożny endometriozy nie ma 🤷
Jesteście kochane, że tak się martwiłyście ❤️❤️❤️ dziękuję

Ostatnia edycja:
Hej hej jestem. Przepraszam ale długo spałam po dodatkowej morfinie bo otworzył mi się pępek 🙈 i musieli mnie szyć na żywca 🥴 Wszystko ok, lekarz powiedział, że nie dało się udrożnić prawego, jest poskręcany lewy drożny endometriozy nie ma 🤷
Jesteście kochane, że tak się martwiłyście ❤️❤️❤️ dziękuję
o matko! I jak to zniosłaś? Jak się czujesz?

Dziewczyny 1 raz mialam coś takiego robiłam test wyszła kreseczka 2 ciemna kreska ale znikła po 10 min nawet zdjęcia nie zdarzyłam zrobić a teraz test jest Biały
ile dpo? może idź po prostu na bete? testujesz już kilka dni i jeśli coś byłoby na rzeczy, to ta kreska z dnia na dzień powinna być coraz bardziej widoczna 😔

o matko! I jak to zniosłaś? Jak się czujesz?
Sama laparo spoko. Tylko to szycie na żywca. Pielęgniarka trzymała mnie za rękę a później powiedziała, ze ona bardziej że strachu ściskała mnie niż ja ją 😂 teraz już spoko, wzięłam już prysznic, leżę z mężusiem w łóżku bo jeszcze boli bark i lekko kręci się w głowie. Ale smutno mi, że się nie udało udrożnić prawego. Trochę stoję w miejscu...

Ostatnia edycja:
reklama
To jest ten test

Załączniki

• 20230531_090433.jpg
    20230531_090433.jpg
    852,9 KB · Wyświetleń: 141
Do góry