aurii_orelii
Fanka BB :)
.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
14 dpo pewnie czekam na okres tylko teperatora ciągle wysokaile dpo? może idź po prostu na bete? testujesz już kilka dni i jeśli coś byłoby na rzeczy, to ta kreska z dnia na dzień powinna być coraz bardziej widoczna
niestety sikanie na testy nie sprawi, że się ta ciąża pojawi jak Ci się pokazują jakieś kreski i cienie, czy tam trójkąty i kwadraty, to idź na bete dla pewnościDziewczyny 1 raz mialam coś takiego robiłam test wyszła kreseczka 2 ciemna kreska ale znikła po 10 min nawet zdjęcia nie zdarzyłam zrobić a teraz test jest Biały
To idź na betę. 14 dpo powinno już być coś widać. A nawet jeśli wylapiesz biochema to lepiej mieć to udokumentowane14 dpo pewnie czekam na okres tylko teperatora ciągle wysoka
jak dobrze kojarzę to mierzysz temperaturę w ustach i te pomiary nie były zbyt dokładne14 dpo pewnie czekam na okres tylko teperatora ciągle wysoka
a jeśli można spytać, dlaczego nie udało się go udrożnić?Sama laparo spoko. Tylko to szycie na żywca. Pielęgniarka trzymała mnie za rękę a później powiedziała, ze ona bardziej że strachu ściskała mnie niż ja ją teraz już spoko, wzięłam już prysznic, leżę z mężusiem w łóżku bo jeszcze boli bark i lekko kręci się w głowie. Ale smutno mi, że się nie udało udrożnić prawego. Trochę stoję w miejscu...
Rozumiem. Mamy tak samoSama laparo spoko. Tylko to szycie na żywca. Pielęgniarka trzymała mnie za rękę a później powiedziała, ze ona bardziej że strachu ściskała mnie niż ja ją teraz już spoko, wzięłam już prysznic, leżę z mężusiem w łóżku bo jeszcze boli bark i lekko kręci się w głowie. Ale smutno mi, że się nie udało udrożnić prawego. Trochę stoję w miejscu...
Jezu nie jestem sobie w stanie wyobrazić bólu przy tym zszywaniuHej hej jestem. Przepraszam ale długo spałam po dodatkowej morfinie bo otworzył mi się pępek i musieli mnie szyć na żywca Wszystko ok, lekarz powiedział, że nie dało się udrożnić prawego, jest poskręcany, lewy drożny endometriozy nie ma
Jesteście kochane, że tak się martwiłyście dziękuję