reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Cześć! U mnie 2 dc, a bardzo czuje lewy jajnik. Dziwne, zbyt wcześnie jeszcze aby się odzywał. 🤔 Po za tym mierze się z ogromnym krwawieniem, ale domyślałam się, że ta @ może być bardziej obfita niż zazwyczaj. Byle do owu 😂
No ja też jakoś wyjątkowo na ten moment cyklu czuję swoje jajniki, nigdy tak nie miałam 😎 to musi być znak, że to właśnie TEN cykl😜🤡

Wiecie… tak się zastanawiam.. cykle ostatnio mi się zrobiły mega długie, po 40-42 dni. W kwietniu podczas badań wyszło,ze owulacje dopiero miałam po 20dc i lekarz wspominał tez coś, ze mogę mieć niedomoge lutealna. I teraz moje pytanie. Czy jak brałam ta lamette to owulacja musi być między 14 a 16 dc czy może być później? Już nie mam pomysłów.. byłam bez monitoringu wiec tak na prawdę na 100% nie wiem kiedy ona była. Do jutra chyba umrę zanim będę mieć wyniki proga i bety 🙄
wcale nie musi być 14-16dc. U mnie przy stymulacji z Clostilbegyt w udanym cyklu, mimo że brałam wtedy combo dawkę bo po 2 tabletki 3-8dc, owulację miałam dopiero w 19dc. Więc może miałaś ja poprostu później? A który u Ciebie dziś dzień cyklu?

reklama
Do góry